Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Bu yeniayın ana sembolizmi “En İyiler”. Esas mesele en yetenekli oyuncu olmak değil en iyi takım oyuncusu olmaktır, elbette. "En İyi" olmak için ruhsal, zihinsel, fiziksel, duygusal olarak gelişime açık olmak gerekir. Yüksek ideallerimize ulaşmak için yüksek değerlerle yola çıkmış olmalıyız. Vicdanı merkeze alan insan ileri bir hukuk, adalet, üretim, paylaşım vb. anlayışı ile hareket eder. 

Yeniay dönüşü olmayan bir yola girmemize sebep olacak. Kimi aşk, kimi iş, kimi aile hayatında kararlar alacak, karasızlıklar yaşayacak. Sonuca doğru ilerlerken iniş-çıkışlar yaşayacak. Yanılmaktan, başarısızlıktan korkmadan denge ve ahengi gözeterek ileri adımlar atan başarır. Tüm çabalar değerlidir ve bizi geliştirir. İnsan kendinden yeni bir ben yaratmak için kendiyle yarışır. Kendini yenip "En İyi" olan tüm insanlar bir araya gelerek insanlığı bir üst seviyeye taşıyacaktır.   

Haberin Devamı

Sen kimlerin kutup yıldızı olacaksın?

Yaptığı herhangi bir işte en iyi olan kişinin etki alanıyla birlikte sorumluluğu da artar. O kişi artık ilgili konunun Kutup Yıldızıdır (rehberdir). En iyi olduğu alanı keşfederek o yolda ilerleyenler, gayretlerinin ödüllerini almaya başladılar bile. Henüz hangi alanda en iyi olduğunuzu, olabileceğinizi bilmiyorsanız kendinizi keşif zamanı geldi demektir. Şunu sorgulayın; bulunduğum yer benim için yeterli mi? Nereye doğru ilerlemek, nerede var olmak istiyorum? Benim en iyi olduğum alan ne? En iyiyi yaparak kimleri aydınlatabilirim?

Terazi yeniayı ile kökten bir değişim başlayacak

Büyümek için değişmeyi göze almak, değişmek için büyümeye hazır olmak gerekir. Değişim ve büyüme arasında kontrollü bir bağ kuran kazanır. İlk olarak takipçisi olduğunuz konulara, kişilere ve hedeflere odaklanın. Bu zamana kadar hedeflerinize ulaşmak için neler yaptınız? Okuduğunuz kitaplar, aldığınız eğitimler, fikir aldığınız kişiler gerçekten sizi doğru yönlendirdi mi? Herkesin yaşam motivasyonu ve sorumluluğu birbirinden farklıdır. Farklı süzgeçlerden geçerek bireysel yolculuğunu tamamlayacaktır.

Haberin Devamı

"En İyiler" dünyayı iyileştiriyor

İnsan en iyi olmak için asırlar boyu gelişme, ilerleme gayreti göstermiştir. Kaç kişi kendini asırlar boyu bir mesleğe, aşka, sanata, ideale veya sadece aynadaki görüntüsüne adadı kim bilir? Dünyaya bu adanmışlığı gösterebilecek iradeye, tutkuya ve sevgiye sahip kaç ruh dokunmuştur? İyiler arttıkça her şey iyiye, ileriye gidecek ve birbirini de ilerletecektir.

Ben en iyi sağlık hizmetini almaya layığım, bana sağlık hizmetini sunan sağlıkçı da en iyi koşullarda yaşamaya layık. En üst potansiyelinizi kullanarak yaptığınız işlerin karşılığını alma zamanı gelmiştir. Ben iyi, sen iyi herkes iyi olduğunda dünyada eskisinden daha iyi bir konuma taşınır. Terazi yeniayında ışıltınızla tüm dünyayı aydınlatacağınıza inancım tamdır.

Bireysel doğum haritalarınız ışığınızın nereden yükseleceğini anlamak için eşsiz bir rehberdir. Yine de burçlarınız üzerinden yapılan yorumlar bir fikir sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Koç

Evliliği mercek altına aldınız. Bekarlar evlenmek evliler evlilikten daha fazla keyif almak olmuyorsa yolları ayırmak isteyebilir. Kendi varlığınızı silerek yaşanan evlilik, ortaklık deneyimlerinden geçtiniz. Sizin yerinizde olsam evlilikte veya ortaklıkta kişiliğinizi koruyarak yaşamanın mümkün olduğuna inancımı sorgulardım. Belki de siz kendi sınırlarınızı korumayı beceremediniz. Birlikte çıkılan yolların esaret olmasına izin verdiniz. Tek başına mutlu olmak mümkün ancak sizin sınavınız evlilik yada ortaklıkta kendiniz olmaya devam edebilmeniz.

Haberin Devamı

Boğa

Hayatınızın eski haline dönmesine ihtiyacınız var. Belki eski haline dönmeyecek ama eskisinden iyi olacağına inanabilirsiniz. Günlük basit alışkanlıklarınızı yerine getirmeyi bile özlediniz. Korktuğunuz kaçındığınız ne varsa yaşandı ve geride kaldı diyebiliriz. Cesaret ve umutla yeni bir rota yeni bir başlangıç yapmanız gerekir. İş ve çalışma hayatınızda sürpriz gelişmeler olması muhtemeldir.  

İkizler

Aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda hareketlilik başlar. İlişkinin gidişatını değiştirecek sözler vermek (evlilik vb.) isteyeceksiniz. Yolunda giden ilişkilerde netliğe ihtiyaç duyulurken yalnız İkizlerin hayatına biri girebilir. Keyifli eğlenceli bir sürece girmekten hem mutlu hem de biraz tedirgin olabilirsiniz. Uzun zaman sonra ilk kez işler bu kadar hızlık ilerliyor olabilir. Büyük adımlar atarken iki kez düşünmek yeterli olabilir.

Yengeç

Yeniay yeni ev yeni adres yeni bir yuva sahibi olmak isteyen Yengeçleri destekleyecektir. Karar almak zorunda olduğunuzda strese giriyorsunuz. Ancak bu strese değecek maddi-manevi güzellikler yaşayacaksınız. İş hayatınızda karşılaştığınız sorunlar ortadan kalkıyor. Güvende hissetmeye başladığınızda çalışma hayatınızda başarı vaad eden gelişmeler meydana gelir. Vicdan ve adaleti merkeze alan Yengeç için gelecek aydınlıktır.      

Aslan

Eğitim, gelişim konusu yeniayda zihninizi meşgul edebilir. Kendiniz, çocuklarınız, yakın çevreniz çalışanlarınız daha başarılı olsun diye neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Kararsızlık tuzağına düşmemek için bir yerden başlamanız gerekir.  Bu çabanın sizi nereye ulaştırmasını istediğinizi unutmadığınızda hata yapmazsınız. Başkalarının sorumluluğunu almadan yol gösterici olmayı öğrenmelisiniz.  

Başak

Yeni yatırımlar ihtimalleri, yeni kazanç kapıları gündeme gelebilir. Kafa karışıklığı yaşasanız da planlama yapıp korkusuzca uygulamaya alın. Çok kazanmak değil mutlu olmak hedefiniz. Gelir-giderlerinizi paylaştığınız kişilere, çalışanlarınıza adil davranın. Hayatın kusursuz, inişsiz çıkışsız olması imkansızdır. Aşk, iş hayatınızda güzel haberler gelebilir. Tutkuyla yaptığınız şeyleri keşfetmeniz gerekir. Işık oradan doğabilir.

Terazi

Dış görünüşünüzde, iş ya da ev ortamında değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Olası sonuçları gözden geçirin radikal değişiklikler yerine adım adım ilerleyin. İkili ilişkilerde uzun zamandır değişmesini istediğiniz durumlar vardı. Karşı taraftan beklentileriniz ve sizin ilişkiye katabilecekleriniz arasında denge kurun. Sağlık, beslenme, spor konularında harekete geçmek iyi gelebilir. Bu yeniay adalet ve dengeyi koruyan her adımı destekleyecektir. Daha değerli hissedeceğiniz, özgüveninizin artmasına vesile olacak başlangıçların arifesindesiniz. 

Akrep

İlginç bir dönemden geçtiğiniz kesin. Yeni adımlarınız kadar sonraki adımlarınızı planlamanın da çok önemli olduğu bir dönemdesiniz. İş ve çalışma hayatınızla ilgili bir tür arınma yaşayacaksınız. İşlevsiz, verimsiz olan her şeyi geride bırakmak geleceğinizi değiştirebilir. Rutinleriniz bozulup, iş hayatınızın yoğunluğu artabilir. Gizli saklı konuların ortaya çıkmasıyla sarsıldınız. İçinizde yaşadığınız kızgınlıkları dönüştürmelisiniz. Aşamadığınız bağ ve bağımlılıklardan dolayı kendinize yüklenmeyin. İçe dönmek, kendinizi dinlemek yetmiyorsa profesyonel destek alabilirsiniz.   

Yay

Gelecek planlarınız, hayattan beklentileriniz değiştiği için mevcut koşullardan memnuniyetsizsiniz. Sizi mutlu etmeyen, tatmin etmeyen hiçbir işi, ilişkiyi sürdürmek için zorlamayın. Yeni aşk veya iş ilişkilerine hazır olun. Maddi bir bolluk bekleyebiliriz. Elde etmek istedikleriniz için mücadele etmekten kaçınmayın. Belki de hedeflerinize ilk kez bu kadar yaklaştınız. Almak istediğiniz veya vermek istediğiniz eğitimler için uygun koşullar oluşabilir. 

Oğlak

Özellikle iş-kariyer hayatında önemli teklifler, terfiler alabilirsiniz. Parasal hedeflerinize ulaşmanıza az kaldı. Yeni projelerin gelmesi, ortaklık kararları almanız beklenebilir. Ailedeki parasal dengeler değişiyor. Yüksek enerjinizi, potansiyelinizi hayallerinize ulaşmak için kullanın. Daha mutlu, başarılı olmak çok kolay. Kendinizi merkeze alın. Ben ne istiyorum sorusunu sık sık kendinize sorun. Siz sandığınızdan daha fazlasını yapabilirsiniz.

Kova

Yeniayda bolca seyahatiniz olması şaşırtıcı olmaz. Bir yandan planlama yaparken öte yandan yurtdışı iş ve eğitim teklifleri alabilirsiniz. Arka arkaya gelen teklifler kafanızı karıştırabilir. Zamanlamaya dikkat ederseniz bir gecikme veya aksilik yaşamadan işleri yoluna koyabilirsiniz. Çevrenizin değişmesi, genişlemesi ulaşmak istediğiniz hedefleri gözden geçirmenize neden olabilir. Yeteneklerinizin farkına vardıkça hayallerinizin boyutu değişecektir. Ticari kazançlarınızın artması mümkün.

Balık

Aşk ilişkilerinizi, iş ilişkilerinizi sona erdirmek isteyebilirsiniz. İlginç olan biten ilişkilerin hemen ardından yeni ilişkilere başlayacak olmanız. Özellikle parasal beklentilerinizi karşılayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saplanıp kaldığınız her ne varsa geride bırakmayı öğrenmelisiniz. Kendi haklarınızı koruduğunuz kadar başkalarının haklarına da saygılı olduğunuzda kazanırsınız. Geçmişten gelen borç alacaklar yarınınızı etkileyecektir.

Gökyüzünü dinleyin.

 

Instagram: @astrologseckinilbuga

Facebook: @seckin.ilbuga

Twitter: @seckinilbuga