Astrolog Seçkin İlbuğa

Astrolog Seçkin İlbuğa

seckinilbuga@outlook.com.tr

Tüm Yazıları

Hayatın anlamını sorgulayacağımız bu dönemde içe dönerek kendimizle ilgili önemli keşifler yapabiliriz. Şimdiye kadar fark etmediğimiz, kullanmadığımız yeteneklerimizi kullanmak yaşamımızda ciddi değişimleri, yenilikleri gündeme getirebilir. Öyle ki bu değişimler mucizevi bir şekilde güçlenmemize vesile olabilir.

Şimdi tam olarak mucizeden bahsetme vakti gelmiştir. İçsel bir arınma ve kendini dinleme sürecinden geçen insan, bilmediklerini öğrenme ve hayata geçirme enerjisiyle ödüllendirilecektir. Kendi yaşamının  sorumluluğu gerçekten almayı başaran herkes için şahane bir yeniay geliyor.

Haberin Devamı

Koç

Gelişim ve değişime ihtiyaç duyulan alan toplumsal imajınızla ilgilidir. İş meslek konularında uzun zamandır kaderi etkiler almaktaydınız. İşte şimdi sorumluluk sahibi davranmalı ve cesaretle köklü değişikliklere imza atmalısınız. Aileden alacağınız destekler olabilir.

Boğa

Çeşitli eğitimlere katılmak, farklı kültürleri inceleyerek kendinizi geliştirmek geleceğinizi ciddi anlamda değiştirecektir. Sorumluluk sahibi her Boğa bu yeniayda alternatif bir yol belirlemelidir. Yeni idealler için harekete geçme vakti geldi.

İkizler

Siz ortak gelir ve giderlerinizi,  başkalarına katkı sunduğunuz alanları yeniden gözden geçirin. Maddi manevi değerlerinizi yeniden biçimlendirme  sürecine girdiniz. Parasal alanda sorumluluk ve cesaretinizle sınanabilirsiniz.

Yengeç

Sorumluluk konunuz ikili ilişkiler ve ortaklıklardır. İlişkilerde adalet ve dengeyi kurup, korumak yeniay ödeviniz. Bireysel değerlerinizden ödün vermeden, kendiniz olmaktan vaz geçmeden sağlıklı ilişkiler kurma testlerinden geçeceksiniz.

Aslan

İş ve iş arkadaşları, günlük hayat sizin için ana gündemdir. Sorumluluk alacağınız alan rutini sürdürebilmektir. En dip kaygı ve korkularınız iş yaşamınızı etkiliyor olabilir. Gelişimsel hedefiniz iş hayatınızdaki riskleri yönetmektir.

Başak

Sizler yeniay etkilerini aşk hayatınızda deneyimlersiniz. Aşk ilişkilerinde ya da yaratıcılığınızı ön plana çıkaracak her eylemde sorumluluk sınavı vermektesiniz. Gruplar, arkadaş ortamları sizin yaşam kalitenizi yakından etkilemektedir.

Haberin Devamı

Terazi

Yuva, aile kavramları ile sınav verirsiniz. Aile içi sorumluluklarınızın sınırları değişebilir. Kökler ve atalarla ilgili olumsuz  bağlardan kurtulabilirsiniz. Toplumsal imajınızın güçlenmesi için  aile içindeki sorunlarınızın çözümlenmesi gereklidir.

Akrep

Sorumluluk alacağınız alan, yakın çevre, çeşitli eğitimler ve seyahatler ile ilgili olabilir. İleri hedeflerinizi şimdiye çekmeniz ve ideallerinizi hayatınızın merkezine almanız hayati değerdedir. Yurtdışı bağlantılı atılımlarınız desteklenir.

Yay

Maddi-manevi her değerin korunması için sorumluluk alma yeniay gündeminizdir. Parasal konularda daha önce deneyimlemediğiniz şeyler yaşanabilir. Başkalarının değerlerine göstereceğiniz saygı sizi madden güçlendirecektir.

Oğlak

Sizin için yaşamın her alanında dönüşüm mümkündür. Diş görünüşünüzü ilgilendiren yeniliklerde, yeni iş ve aşk ilişkileri de gündeminize gelebilir. Sakin ve makul adımlarla ilerlediğiniz sürece yeniayda atılan tohumlar mucizevi nitelikte ürün verecektir. Ortaklar ve ikili ilişkide olduğunuz kişiler sizi destekleyebilir.

Haberin Devamı

Kova

Sizin için değişim içten dışa gerçekleşir. Korku ve kaygılarınızdan arınmak için cesur adımlar atmanız mucizevi sonuçlar verebilir. Sıkışıklık yaşadığınız konularda yeni rutinler belirleyerek değişimi başlatabilirsiniz. İş ortamı ve arkadaşlarınız size ilham verecektir.

Balık

Değişimi başlatma  sorumluluğunuz dahil olduğunuz gruplar ve sosyal ortamlarla ilgilidir. Geleceğe yönelik yeni stratejiler planlamalar yapmanız gereklidir. Yönünüzü kaybetmeden bir hedefe odaklanma konusunda kendinizi geliştirin.

 

Gökyüzünü dinleyin. Sevgilerimle

Astrolog Seçkin İlbuğa