27 Şubat Cumartesi, İstanbul saatiyle11:17’de Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek.

Başak enerjisi, eksiklerin giderilmesi ve kusursuzlaşma çabasını içerir. Somut bir şekilde ortaya fayda koymakla ilgilidir.

Bu dolunay, mantığı ön planda tutacağımız netleşmeleri hayatımıza getirecek. Mantık ile merhametin çatışmasını da yaşayabiliriz. Durumları objektif bir bakış açısıyla görüp, sentez yapabilmek bize avantaj sağlayacak. Dağılmış alanlarda düzen kurma ihtiyacı hissedeceğiz. Aralık’tan bu yana önümüze düşen olaylarla ilgili netleşmeler yaşayabiliriz. Özellikle de son 3 haftadır gündemimizde olan konularla ilgili kararlar alacağız. Ani biten ya da başlayan ilişkileri tekrar sorgulayacağız.

Haberin Devamı

Çocuklarla, gençlerle ve sahne önünde olan durumlarla ilgili akılcı düşünme isteği ağır basarken, tamamen tezat olayların ortaya çıkışına şahit olabiliriz. İki hafta boyunca baskı ve kısıtlamaya bağlı değersizlik hissedilebilir. Bunun bilincinde olup karanlık tarafta kalmamaya, çevremize de despot davranmamaya çalışalım.

Kimimizin dünyayı algılayış şekli, bilinçaltının tetiklenmesiyle değişecek. Kimimiz ise uzmanlaşmak istediğimiz alanlarda daha derin bilgiler almaya başlayacağız.

Sağlık alanında, medyada ve finansal konularda yeni yapılanmalar olabilir. Teknolojik yenilikler, internet uygulamaları yine yoğun konuşulacak.

Sindirim sistemi hassasiyetleri ve ayaklarla ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

Doğum haritalarında değişken burçların (Başak-Yay-Balık-İkizler) 8 derece civarında önemli vurgusu olanlar ve 28 Ağustos-3 Eylül, 27 Kasım-3 Aralık, 24 Şubat-2 Mart, 26 Mayıs-1 Haziran doğumlular daha fazla etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkilere de bir bakalım.

YÜKSELEN KOÇ

Hayata bakış şeklinde, herhangi bir duyguya saplanıp kalmadan daha geniş düşünmenin sorgulandığı 3 aylık bir dönem geride kaldı. Burada fark edilenlerle günlük işleyişin, çalışma düzeninin, beslenme alışkanlıklarının ve sağlıklı yaşam gerekliliklerinin yapılandırılması söz konusu. Sosyal çevrede zorlayan durumlar olabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

Öz değerin sorgulandığı ve kazanç şeklini değiştirme konusunun ciddi düşünüldüğü 3 aylık bir dönem geride kaldı. Bu alanlarda ne kadar emek harcanmışsa, sonucunu şimdi çocuklarda, arkadaş çevresinde ve aşk hayatında görme zamanı geldi. İş hayatındaki değişim süreçleri zorlayabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkilerdeki bireysel duruşun ve isteklerin sorgulandığı 3 aylık bir dönem geride kaldı. Bu alanda fark edilenlerle evle, aile hayatıyla ve ebeveynlerle ilgili bazı yapılandırmalar söz konusu. Çekirdek inançlarla ilgili değişim süreci zorlayabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Bitirilmesi gereken konuların ve gizli düşmanlıkların sorgulandığı 3 aylık bir dönem geride kaldı. Bu alanda fark edilenlerle yeni fikirleri, ticari konuları ve yakın çevre ilişkilerini yapılandırma söz konusu. İki hafta boyunca kazalara karşı daha temkinli olmakta fayda var.

YÜKSELEN ASLAN

Arkadaş çevresinin ve aşk hayatının gündemde olduğu 3 aylık bir dönem geride kaldı. Bu alanda fark edilenlerle daha değerli hissettirecek karalar verme ve kazançlarla ilgili bazı yapılanmalara gitme söz konusu. İkili ilişkilerde olaylara esnek bakamamak da zorlayabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatının ve toplumsal konumun sorgulandığı 3 aylık bir dönem geride kaldı. Bu alanda fark edilenlerle şimdi bireysel kararlar alma zamanı. İkili ilişkilerde yolunda gitmeyen noktalarda da eyleme geçilebilir. Bu dönemde sağlığa daha fazla dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Yurt dışıyla ilgili konuların, hukuki durumların, hayata bakış şeklinin yoğun gündem olduğu 3 aylık bir dönem geride kaldı. Artık ifade edilmemiş duyguların, sonlandırılması gereken konuların yeniden ele alınma zamanı. İki hafta boyunca çocuklar ve aşk ilişkileri zorlayabilir.

YÜKSELEN AKREP

Borçlar, giderler, miras ve nafaka işlerinin yoğun gündem olduğu 3 aylık bir dönem geride kaldı. İki hafta boyunca yeni hedefler belirlemeyle ve arkadaş ilişkilerini yapılandırmayla ilgili konular gündemde olacak. Aile ve evle ilgili konular bu süreçte zorlayabilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkiler ve ortaklık konularının yoğun gündem olduğu 3 aylık bir dönem geride kaldı. Biz denilen alanlarda fark edilenlerle iş hayatı ve toplumsal statü için yeni kararların verileceği bir süreç. Yakın çevreyle olan iletişim zorlayabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Gündelik hayatın işleyişi, sağlık konuları ve çalışma ortamıyla ilgili yoğun gündemin olduğu 3 aylık bir dönem geride kaldı. Bu alanlardaki farkındalıklarla ticari ve hukuki konularda, eğitimlerde yeni düzenlemeler yapılabilir. Kazançlarla ilgili değişen durumlar da olabilir.

YÜKSELEN KOVA

Hayattan alınan keyifli durumlara, aşka ve çocuklara daha fazla odaklanılmış 3 aylık bir dönem geride kaldı. İki hafta boyunca finansal konularla ilgili yapılanmalar söz konusu. Bu dönemde kazalara, krizli durumlara karşı daha temkinli olmakta fayda var.

YÜKSELEN BALIK

Yaşanılan alanla ya da ebeveynlerle ilgili konuların gündemde olduğu 3 aylık bir dönem geride kaldı. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda ve açıkça sergilenen düşmanca tavırlara karşı net bireysel kararlar alınacak. İlişkilerle ilgili gizli kalmış konular da ortaya çıkabilir.

Sevgilerimle,

Aslıhan Kozluca

Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için astrolojihan@astrolojihan.com adresinden bilgi alabilirsiniz.

www.astrolojihan.com

Instagram/Facebook/Twitter @astrolojihan