Venüs Koç burcunda: İlişkilerde hareket zamanı

İlişki kurma tarzımızı belirleyen Venüs 2-28 Mayıs tarihlerinde Koç burcunda ilerleyecek. Venüs bizlere, doğum haritalarımızda bulunduğu burcun ve evin temsil ettiği konular üzerinden ilişki kurma şekli verir. Gökyüzünde ilerlerken de hepimizin sevgi alma verme şekline ayrıca etki eder.

28 Mayıs’a kadar ilişkilerimizde mücadeleci ve sabırsız davranabiliriz. Gerçekten kendimiz için neyin değerli olduğuna odaklanmayı tercih edeceğiz. İsteklerimizi daha baskın ifade ederken rekabetçi tutum içinde olabiliriz.

Haberin Devamı

11 Mayıs sonrası Jüpiter de Koç burcuna geçecek ve hepimiz doğum haritalarımızda Koç burcunun yer aldığı ev konularında aktifleşeceğiz. (Haftaya burçlara özel etkileri paylaşacağım)

9 Mayıs- 4 Haziran arasında Merkür’ün retro konumu da düşünüldüğünde, özellikle Mayıs ayında geçmiş ilişki sorunlarını çözümlemek için motivasyonumuz yüksek olacak.

İlişkilerimizde ve finansal konularda düşünmeden hareket etmemeye ve bencillik tuzağına düşmemeye dikkat etmeliyiz.

Bu dönemde Koç, Aslan ve Yay burçları daha olumlu etki alacaklar.

Önemli tarihler;

-6 Mayıs’ta  ilişkilerimizde zekamızı kullanarak alacağımız inisiyatiflerle kazanç sağlayabiliriz. İletişimin de hareketli ve akıcı olacağı bir gün.

-15 Mayıs’ta özellikle direnç gösterdiğimiz alanlarda sabırsız ve fevri davranmamaya dikkat edilmeli. Finansal konularda da risk alınmamalı.

-24 Mayıs ise geçmişe dönük konulara ciddiyetle yaklaşmak, önemli kişilerden destek almak için uygun bir gün. Fırsatları kalıcı çözüme çevirmek mümkün olabilir.

Sevgilerimle,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter  @astrolojihan