Mars İkizler burcunda: Bizi neler bekliyor?

Nasıl harekete geçtiğimizi ve yaşam enerjimizi kullanma şeklimizi ifade eden Mars 20 Ağustos - 25 Mart 2023 tarihleri arasında, 7 ay boyunca İkizler burcunda ilerleyecek. Arada 2,5 ay retro hareketinde olacağından bu burçtan geçiş uzun sürecek.

Bu dönemde irademizi ortaya koyarken İkizler burcunun etkisini alacağız. Mars bu burçta ilerlerken iletişime, öğrenmeye ve zihinsel faaliyetlere yönelik eylemlerimiz hareketlenir. Enerjimiz sabırsız ve meraklı olur. Aynı anda birden fazla işle ilgilenmek isteyebiliriz.

Haberin Devamı

Düşünceleri daha sert ifade etmeye, ikilemde kalan söylemlere, tartışma ve demagojiye yatkınlık artar. Çok fazla fikir çatışmalarına girmeden, hareketlerimizde İkizler'in pratikliğini kullanmak bize daha çok yarar sağlayabilir.

27 Ağustos Başak Yeniayında kritik bir tetikleyici olarak görev alacak Mars, uzun vadede gitmemiz gereken yönü görebilmemiz için bazı çarpıcı olayları hayatımıza getirecek.

Son iki aydır üzerimizdeki ataleti Mars’ın İkizler yolcuğunda ama retrosunda önce atabiliriz.

Mars 29 Ekim-14 Ocak arasında retro hareketinde olacak. Bir gezegen retro harekette olduğunda ifade ettiği konuların zayıflaması, duraksaması yaşanır. Bu yüzden bu tarihler girişimlerimizin ve enerjimizin etkileneceği bir dönem olacak. Mars’ın retro hareketinde yeni adımlar atmaktan ziyade yarım kalan işleri tamamlamak daha doğru olur. Zaten tamamlanmamış, eksik bıraktığımız konular tekrar gündemimize gelecektir. Bu sefer İkizler’in olaylara objektif yaklaşabilen bakış açısı ile sonuç almaya gayret edelim.

Yine bu dönemde enerjimiz düşük olabilir, bağışıklık sistemimiz zayıflayabilir. Gıdamıza ve aldığımız takviyelere özen göstermek iyi gelecektir.

Özellikle değişken burçlar (İkizler, Başak, Yay, Balık) ve burada önemli vurguları olanlar bu etkileri daha yoğun hissedecekler.

Zamanı geldiğinde, Mars retrosu ile daha detaylı bir yazı paylaşacağım.

29 Ekim’e kadar planlarımızı acele etmeden ama pratik bir şekilde hayata geçirmeye çalışalım.

 

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan

Haberin Devamı