Mars Balık burcunda burçlara etkisi

Mars gezegeni bizim mücadele şeklimizi ve hareket enerjimizi ifade eder. 15 Nisan-25 Mayıs arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, bizim odağımızı Balık burcunun temsil ettiği konulara yönlendirecek.

25 Mayıs’a kadar genel anlamda girişim motivasyonumuz düşük olabilir. Başladığımız işlerde en küçük pürüzde pes etmeye yatkın durabiliriz. Bizi harekete geçiren daha çok hayallerimiz ve merhamet göstermemiz gereken alanlar olacaktır. 10 Mayıs sonrası Merkür de retro konumda olacağından adım atarken gerçekçiliğimizi kaybetmemeye dikkat etmeliyiz.

Haberin Devamı

Mars’ın Balık yolculuğunda karar verirken etki altında kalma ya da aldığımız kararları sık sık değiştirme yaşanabilir.

Mars’ın temsil ettiği savaş ve mücadele enerjisi Balık burcundayken net bir şekilde açığa çıkmaktan ziyade duygusal patlamalar şeklinde yaşanır. Öfkemizi göstermekten çok bastırmaya meyilli oluruz.

Bu dönemi en verimli geçirme şeklimiz; değiştiremeyeceğimiz olaylarla mücadele etmeden akışa teslim olmaya çalışmak ve enerjimizi ilham gerektiren alanlara yöneltmek olacaktır.

Mars’ın açılarıyla öne çıkan tarihler;

• 4-5 Mayıs’ta maddi konularda, teknolojik alanlarda ve ilişkilerde karşılaşılan fırsatları değerlendirmek mümkün.

• 14 Mayıs’ta geçmiş sorunlarımızla ilgili çözüm geliştirebiliriz.

• 18-19 Mayıs dikkat edilmesi gereken günler. Hayallerimiz için adım atma motivasyonumuz yüksek olacak. Eğer durumları gerçekçi değerlendirirsek etkin sonuçlar alabiliriz. Fakat hayalci davranmamaya ve kontrolü elden bırakmamaya dikkat edilmeli. Para piyasalarını ya da sanat camiasını ilgilendiren kararlar da alınabilir.

• 23- 24 Mayıs ise geçmiş konuların açılması, kibir ve ego sebebiyle yaşanmış sorunların üstesinden gelmek için zemin hazırlayacak.

15 Nisan-25 Mayıs arasında haritalarımızda Balık burcunun bulunduğu ev konularında maneviyat öne çıkarken, bu alanlarda farkındalık geliştirme şansına da sahip olacağız. Yeter ki kendimizi kandırma tuzağına düşmeyelim.

Yükselen burçlara göre karşılaşacağımız olaylar;

YÜKSELEN KOÇ

Geçmiş konulara, bitmesi gereken durumlara daha farklı bir anlayış geliştirilebilir. Haraketliliğin azaldığı bu dönemde korkularla yüzleşilebilir. Bağımlılıklara da dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

İleri dönük planlar için bir şeyler yapmaya istekli olunacak. Sosyal çevreye karşı daha duyarlı davranılacak bu dönemde arkadaşların ihtiyaçları, kişinin ihtiyaçlarının önüne geçebilir. Bu yüzden kişisel alanı korumaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN İKİZLER

Kariyer hayatıyla ve üstlenilmiş sorumluluklarla ilgili olaylara farklı yaklaşmak mümkün. Bu dönemde daha önce farkına varamadığınız noktaları görebilirsiniz. İş hayatında gerçekçi hedeflerle ilerlemeye gayret edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ticari, akademik ya da hukuki konularda daha iyimser davranmak mümkün. Bu dönemde hayata bakış şeklini değiştirmeye yönelik adımlar atılabilir. Olaylara pembe gözlüklerle bakarken gerçekleri kaçırmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Finansal konularda biraz daha kabullenici bir yaklaşım gündemde. Değişim ve dönüşüm adına yapılacak girişimlerden güzel sonuçlar elde edilebilir. Cinsel hayatın da daha duygu odaklı yaşanmak isteneceği bir dönem olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Bu dönem ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında egoyu geri planda bırakarak farkındalık geliştirebilmek için uygun zaman olacak. Sadece karşı tarafı merkeze alarak ilerlememeye dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma ortamında ve gündelik rutinlerde enerjinin azaldığı bir dönem. Zorlanılan alanlarda gerektiğinde olayı akışa bırakmaya gayret edilmeli. Sağlık konularında mevcut şikayetlerle ilgili çözümler bulunabilir.

YÜKSELEN AKREP

Yaratıcı faaliyetlerin son derece desteklendiği bu dönemde enerjinizi çocuklarınızla, keyifli aktivitelerde harcamak isteyeceksiniz. Aşk hayatında hayal kırıklığı yaşamamak için olayları idealize edip etmediğinize dikkat etmeniz önemli.

YÜKSELEN YAY

Bu dönemde evde ve aileyle daha çok vakit geçirme, aile bireylerinin ihtiyaçlarına öncelik tanıma isteği baskın olacak. Ebeveynlere karşı daha hassas davranılabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Eğitimlere ve yakın çevreyle olan ilişkilere odaklanılacak bir dönem. İletişim şekli olarak karşı tarafın düşüncelerine öncelik verme eğilimi baskın. Konuların daha çok manevi tarafı önemli olacak.

YÜKSELEN KOVA

Maddi konularda, özellikle de kısıtlı hissedilen alanlarda farklı girişimler içinde olunabilir. Geri planda kalmış yeteneklere odaklanılabilecek bu dönemde finansal girişimlerde risk almamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

Yükselen Balıkların kendileriyle ilgili farkındalıklarını geliştirmelerini son derece etkileyen bir dönem olacak. Hayalleri için harekete geçebilirler. Yiyip içtiklerine daha dikkat etmeleri de önemli.

Hepimize akışta kalabileceğimiz bir dönem olması dileğimle sevgiler.

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan