Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Haftanın ilk yarısı ilişkiler, ticaret, tanıtım ve eğitim alanlarında olumlu bir akış hakim. Hafta sonu ise genel anlamda iletişim daha gergin olabilir.

7 Ekim Pazartesi, haftaya Ay Yay burcundayken başlıyoruz. Hafta genelinde iyimser ve hareketli olacağız. Eğitimle ilgili konularda ve iş birliği yapmamız gereken alanlarda bizi destekleyen bir gün.

8 Ekim Salı, gökyüzündeki uyumlu açılar ikili ilişkilerde şanslı olduğumuzu vurguluyor. Günü önemli konuşmalar, görüşmeler için değerlendirilebiliriz. Bir şeyleri öğrenmenin, anlatmanın ya da farkındalığımızı arttırmanın daha rahat olacağı bugün, aşırı iyimser davranıp abartılı sözler vermekten kaçınalım.

Haberin Devamı

9 Ekim Çarşamba, sabah saatlerinde dikkatimizi toplamakta zorlanabilir, yanılgılara yatkın olabiliriz. Önemli işlere başlamak, karar almak için 12:38 sonrasını tercih edelim.

10 Ekim Perşembe, tüm gün Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Daha disiplinli ve organize çalışmak isteyeceğiz. Günün ilk yarısını da bu anlamda değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde ise gergin olma ihtimali sebebiyle önemli konuşmalardan sakınabiliriz. Şans gezegeni Jüpiter, 4 Şubat’a kadar devam edecek retro hareketine başlayacak. Bu süreçte eğitim, iletişim ve ticari konularda eksik kalan durumları tamamlamayı tercih edeceğiz.

11 Ekim Cuma, öğle saatlerinde özellikle iletişimde aksamalar ya da gerginlikler yaşanabilir. Günün ikinci yarısını yaratıcı fikirler geliştirmek ya da farklı bir şey denemek için kullanabiliriz.  Akşam saatlerinde ise baskıcı tavırlardan uzak durmaya dikkat edelim.

Hafta sonu Ay Kova burcunda ilerleyecek. Sosyalleşmenin artacağı iki gün boyunca özgürlüğümüzün kısıtlanma durumlarına karşı da daha hassas olacağız. Cumartesi geçmiş sağlık sorunlarına çözüm bulmak ya da şifa çalışmaları yapmak için uygun bir gün. Pazar ise takıntılı düşüncelerden, önyargılı yaklaşımlardan uzak durmaya çalışalım.

Olayları algılama şeklimizi ve iletişimimizi anlatan Merkür 13 Ekim-2 Kasım arasında Akrep burcunda ilerleyecek. Merkür Akrep burcundayken her konunun derinine inmek isteyip, görünen bilgi ile yetinmeyeceğiz. Sezgilerimizin de artacağı bu dönemde iletişimi sadece sözcüklerle kurmadığımızı fark edeceğiz.

Haberin Devamı

7 Ekim haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk yarısını eğitimler, sözleşmeler ve ikili ilişkilerinizde güzel paylaşımlarla geçirebilirsiniz. Aile ile vakit geçirmek keyif verecek. Hafta sonu ise ev kazalarına ve otorite figürleri ile yaşanabilecek gerginliklere karşı temkinli olun.

YÜKSELEN BOĞA

Hem ikili ilişkilerin hem de maddi konuların sizi desteklediği haftanın ilk yarısını bu alanlardaki adımlarınız için değerlendirebilirsiniz. Uzun zamandır alamadığınız bir ödeme bu hafta gelebilir. Hafta sonu ise trafikte daha dikkatli olmaya önem verin.

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatında güzel dönüşler alarak başlayacağınız bu hafta çocuklarınızla ya da aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeleri getirecek. Haftanın ikinci yarısında ise fazladan harcama yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Özel hayatınızda şanslı olacağınız bir haftadasınız. Mevcut bir ilişkiniz yoksa haftanın ilk yarısında yeni biri ile tanışmak gündemde olabilir. Evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işlere odaklanacaksınız. Hafta sonu ise ilişkilerinizde otoriter davranmamaya dikkat edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Haftanın ilk günleri sosyal hayatınız hareketli olacak. Yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Evinizin dekorasyonuna, düzenlenmesine öncelik vereceksiniz. Hafta sonu ise yakın çevrenizin ya da evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri gündeme gelebilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Gruplar içinde daha aktif olarak başlayacağınız bu hafta iş hayatınızda da güzel dönüşler alacaksınız. Haftanın ikinci yarısında maddi konularda risk almamaya ve arkadaşlarınızla gelişebilecek gergin konuşmalardan kaçınmaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın ilk yarısında yatırımlar açısından harekete geçebilir, işinizden kazancınızı arttırabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerde ya da eğitimle ilgili konularda da olumlu bir akış olacak. Hafta sonu ise aile içinde baskıcı tavırlardan uzak durmaya önem verin.

YÜKSELEN AKREP

Uzaklarla ve eğitim konuları ile ilgili fırsatları değerlendirebileceğiniz bu hafta sizi kısıtlayan durumlara da çözüm üretebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise gizli kalmış konuların ortaya çıkışı keyfinizi kaçırabilir.

YÜKSELEN YAY

Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bu hafta yardımlaşma teması ön planda olacak. Ödemelerinize bir düzen getirebilirsiniz. Özel hayatınızda uzlaşmak istediğiniz konuları neticelendireceksiniz. Hafta sonu ise riskli hareketlerden kaçının.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftanın ilk yarısında uzun vadeli planlarınızla ilgili girişimlerde bulanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ya da ortak yürüttüğünüz işlerde uyumu yakalayacaksınız. Hafta sonu ise aile içinde fevri konuşmalardan uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN KOVA

İş hayatınızda etkin ve kazançlı olarak başlayacağınız bu hafta özel hayatınız açısından da şanslı olacaksınız. Haftanın ikinci yarısında ise sağlığınız konusunda ve yakın çevrenizle olan iletişiminizde daha dikkatli davranmaya önem verin.

YÜKSELEN BALIK

Aşk hayatınızın olumlu geliştiği hafta başında seyahat planları yapabilirsiniz. Bu hafta ailedeki sağlık sorunlarına çözüm bulunabilir. Hafta sonu ise gruplar içinde sert söylemlerden kaçınmaya özen gösterin.