Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

6 Temmuz Cumartesi Yengeç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Etkisini 17 Temmuz’a kadar hissedeceğimiz bu yeniay Sirius yıldızının etkisinde. Bu yıldız, Güneş’ten sonra en parlak ve çıplak gözle görülebilen bir yıldızdır. Astrolojik etkisi ise küçük adımları büyük neticelere çevirmektir. Eski medeniyetlerde 5-6-7 Temmuz günlerinde, Sirius ve Güneş kavuşması ile bir sonraki yılın kaderinin yazıldığına inanılırdı. Kişinin hayatına önemli gelişmeler getiren Sirius’un eşlik ettiği bu yeniayda, bireysel ya da toplumsal olarak atılacak adımlar uzun vadeli etkilere sahip olacak.

Haberin Devamı

Bu dönemde duygusal düşünmeye ve hemen harekete geçmeye yatkın olacağız. Yengeç burcu duyarlılığı, duygusal güvence arayışını ve şefkati merkeze koyar.

Temmuz’un ilk yarısında odağımız ailemize, yuvamıza, ülkemize ve kendimizi güvende hissettiğimiz alanlara kayacak.

İkili ilişkilerde ya da ortaklı işlerde geçmiş sorunları düzeltme şansı bulacağız. Küslerin barışması, intikam duygularının dağılması bu süreçte yaşanabilecek durumlar.

Satürn’ün konumu sebebiyle yapacağımız başlangıçlardan uzun vadeli ve verimli sonuçlar alabiliriz.

Merkür’ün yerleşimi sert ve kırıcı sözlerin çok rahat sarf edilebileceğini anlatıyor. Onay almak için de mevcut durumları manipüle edebiliriz. Güç çekişmeleri artabilir.

Uranüs ise yaz boyunca Dünya genelinde ve bireysel alanlarda değişim enerjisini isyankar bir tavırla tetikleyecek. Özellikle 13-17 Temmuz günlerinde ani gelişen olaylar yaşanabilir. Başkaldırıları ya da özgürlüklerin savunulmasını her alanda görebiliriz.

Yengeç Yeniayı Türkiye’ye de önemli etkiler verecek. Güvenlik konuları, sınırların korunması gündeme gelecek. Beslenmeyle, gıdayla, emlakla, aileyle ve kadınlarla ilgili tartışmalar da ön planda olacak. Milli duygular da coşkulu yaşanacak.

Yengeç Yeniayında 14 derece civarında öncü burçlarda (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) vurguları olanlar, 1-11 Temmuz, 2-12 Ekim, 31 Aralık-9 Ocak ve 30 Mart-9 Nisan arasında doğanlar yoğun etki alacaklar. Yengeçler, Balıklar ve Akrepler, karşılaştıkları fırsatları değerlendirmeye gayret etsinler.

Haberin Devamı

Hepimize daha huzurlu ve güvenli hissedeceğimiz başlangıçlar getiren bir yeniay olması dileğimle, sevgiler.