31 Ekim-6 Kasım Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

31 Ekim haftası tutulmalar arasında kalan, Akrep etkisinin yoğun olduğu bir hafta. Hafta genelinde Akrep Güneş tutulmasının işe yaramayanı bırak diyen mesajı gündemimizde olacak. Özellikle de takıntının, hırsın, biteni bırakabilmenin sınavını vereceğiz.

Geçen hafta sonu retro öncesi durağan konumunda olan Mars, 31 Ekim Pazartesi retro hareketine başlayacak. 14 Ocak’a kadar bizlere, hareketlerin engellenmesi, öfkenin bastırılması, enerjinin azalması gibi etkiler verecek. Bu süreçte özellikle eğitim, iletişim ve medya ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmaktan ziyade, yarım kalmış işleri tamamlamak daha faydalı olacaktır.

Haberin Devamı

1 Kasım Salı Ay Kova burcunda ilerleyecek. Duygularımızı göz ardı edip, davranışlarımızda isyankar olabiliriz.

2 Kasım Çarşamba 12:00-14:00 arası yapacağımız işleri daha destekleyen saatler. 14:00’ten sonra ise önemli konuşmalar, başlangıçlar için uygun değil. İlişkilerle ilgili geçmiş konular gündemde olabilir. Takıntılı davranmamaya gayret edilmeli.

3 Kasım Perşembe Ay Balık burcunda seyrederken daha hassas ve merhametli olacağız. Kadersel kararlar alabiliriz. Haftanın en olumlu gününü hırsa kapılmayıp, kabullenici bir tavırla değerlendirelim.

4 Kasım Cuma öğle saatlerinde bir işe odaklanmada, dikkatimizi toparlamada zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde ise sezgimiz kuvvetli olacak.

Hafta sonu ise baş ağrılarında artış yaşanabilir. Sağlığımıza karşı daha temkinli olalım. Geçmiş konular gündeme gelebilir. Fevri ve sabırsız tepki vermemeye dikkat edelim. İkili ilişkilerde kıskançlık, kısıtlama gibi konular sebebiyle yaşanabilecek gerginliklerden uzak durmaya çalışalım.

31 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sakin kalmanız gereken bu hafta maddi konularla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta ortasında bazı konularda daha önce göremediğiniz noktaları fark edebilirsiniz. Hafta sonu ise kazalara karşı temkinli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Kazançlarınızla ilgili gecikmeler yaşayabileceğiniz, maddi konularda işlerin planlandığı gibi gitmeyebileceği bir hafta. Sosyal hayatta aktif olacak, arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. İkili ilişkilerde de farkında olmadığınız konular birdenbire gündem yaratabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Bireysel seçimlerinizi hayata geçirmekte zorlanabileceğiniz bu hafta sağlığınıza da dikkat etmeniz önemli. Hafta ortasında işinizle ilgili sizin adınıza olumlu gelişecek tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise ileri dönük planlarınızı beklenmedik gelişmeler nedeniyle tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle endişe duyabilirsiniz. Hafta ortasında aşk hayatınıza ya da çocuklarınızla ilgili konulara daha iyimser yaklaşacaksınız. Hafta sonu ise idealleriniz, hedefleriniz için ilişkinizde bazı durumlara son vermek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Arkadaş çevrenizde ya da gruplar içinde fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Evinizle, ailenizle ilgili maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise uzak akrabalarla, yurt dışı ile ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızla ya da üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili zorlanma yaşayabileceğiniz bu hafta sakinliğinizi korumaya özen gösterin. İkili ilişkilerde daha romantik ve tutkulu olacaksınız. Hafta sonu ise yakın arkadaşlar ya da kardeşlerle ilgili gerilim yaşanabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Ticari ve hukuki süreçlerde ya da yurt dışıyla ilgili konularda işler planlandığı gibi gitmeyebilir. Hafta ortasında çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olmak size iyi hissettirecek. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizi masaya yatırabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Size kriz yaşattığını düşündüğünüz konuların, finansal durumların ön planda olacağı bir hafta. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Hafta sonu ise sağlığa dair konular, günlük akışınızı etkileyecek olaylar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

İş birliği yapılması gereken alanlarda ya da ikili ilişkilerde pürüzlerle uğraşmanız gerekebilir. Ailenizle birlikte olmak, evde daha çok vakit geçirmek size iyi gelecek. Hafta sonu aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde anlaşmazlıklar, günlük rutinlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz kendinizi daha iyi hissettirecek. Ebeveynlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN KOVA

Çocuklarla ilgili konularda, kendinizi iyi hissettiğiniz alanlarda daha fazla mücadele vermek durumunda kalabileceğiniz bir hafta. İşle ilgili konularda kazançlı çıkabileceğiniz durumlar olacak. Hafta sonu ise yakın çevrenizle üstlendiğiniz sorumluluklar sebebiyle çatışma yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Evinizle ya da ebeveynlerinizle ilgili konular planlandığından farklı gelişebilir. Bakış açınızı esnetmek size kendinizi iyi hissettirecek. Hafta sonu ise beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.

Hepimize huzurlu geçireceğimiz bir hafta olması dileğimle...