Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

28 Ekim haftası, duygularımızı derin yaşayacağımız, tutkularımızın peşinden gitmek isteyeceğimiz bir hafta olacak. Cuma günü gerçekleşecek Akrep Yeniayı da haftanın en önemli gökyüzü olayı.

Haftanın ilk günlerinde ilişkilerde baskıcı tutumlardan uzak durmak önemli. Ayrıca finansal süreçlerde aksamalar yaşanabilir.

28 Ekim Pazartesi, günü daha çok yaratıcı yönümüzü kullandığımız alanlarla ya da manevi çalışmalarla değerlendirebiliriz. Yardımlaşmayı da destekleyen bir gün olacak.

29 Ekim Salı, günün ikinci yarısı ilişkiler açısından daha rahat ve uzlaşmacı geçecek. Cumhuriyetimizin 101. yılını kutlarken Mustafa Kemal Atatürk’ü ve cumhuriyet için mücadele eden herkesi rahmetle anıyoruz.

Haberin Devamı

30 Ekim Çarşamba, iletişim gezegeni Merkür’ün sert açısı fikir çatışmalarını, iletişim araçlarında sorun yaşamayı ve beklenmedik söylemleri gündeme getirebilir.

Çarşamba ve Perşembe, yeniay öncesinde kurtulmak istediğimiz eşyalardan, alışkanlıklardan ya da duygulardan vazgeçmek için çok uygun günler. Bu günleri geçmişle ilgili hesapları kapamak için de değerlendirebiliriz.

31 Ekim Perşembe, özellikle 15:00-20:30 arası daha gergin hissedebiliriz. Bu saatlerde çatışmalardan, riskli hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Akşam saatlerinde ise sezgilerimiz kuvvetli olacağından iç sesimize kulak verelim.

1 Kasım Cuma, Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniayda tutkular, geri plana attığımız ama etkisi yoğun derin duygular öncelikli konumuz olacak. Akrep Yeniayı ile birlikte bize kriz yarattığını düşündüğümüz konularda daha farklı ve yeni adımlar atabiliriz.

Mars’ın zorlu yerleşimi bu hafta öfke kontrolüne dikkat etmemizi, kazalara, patlamalara karşı temkinli olmamız gerektiğini anlatıyor.

Bu yeniaydan 24 Nisan-3 Mayıs, 27 Temmuz-5 Ağustos, 27 Ekim- 5 Kasım ve 24 Ocak-2 Şubat doğumlular ve sabit burçlarda (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova) 9 derece civarında önemli vurguları olanlar daha fazla etki alacaklar.

2 Kasım Cumartesi iletişim gezegeni Merkür, 8 Ocak’ kadar ilerleyeceği Yay burcuna geçiyor. Bu süreçte iletişim şeklimiz daha kendinden emin, iyimser ve neşeli olurken inanma ve inandırma isteğimiz de baskınlaşacak. Bir şeyi araştırmak, yeni kültürler keşfetmek ve yabancı dillerle ilgilenmek için güzel bir zaman olacak.

Haberin Devamı

Hafta sonu iletişimde etkili olabileceğimizden önemli görüşmeler, yazışmalar için uygun. Sadece fevri tavırlardan uzak duralım.

28 Ekim haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Finansal süreçlerle ilgili yeni çözümler geliştireceğiniz bu hafta kurtulmak istediğiniz bağımlılıklarınızı da sonlandırabilirsiniz. Haftanın ilk günleri yurt dışı bağlantılı konularda aksamalar yaşanabilir. Hafta sonu ise aile büyükleri ile daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA

İkili ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta var olan ilişkinizde derinleşmek, ilişkiniz yoksa da yeni bir ilişkiye başlamak mümkün. Haftanın ilk günleri maddi konularda gecikmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise kardeşlerle, yakın arkadaşlarla olan ilişkilerde ve seyahatlerde daha temkinli davranmaya dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

Çalışma hayatınızın ve sağlık konularının ön planda olacağı bu hafta iş hayatınız için yeni bir adım atabilirsiniz. Beslenme düzenini değiştirme ya da sağlıkla ilgili bir sorunu çözme fırsatı da yakalayacaksınız. Hafta sonu ise maddi konularda daha temkinli davranmak önemli olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Özel hayatın, çocuklarla olan ilişkilerin gündemde olacağı bu hafta hobilerle ilgili yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz. Haftanın ilk günleri çalışma arkadaşları ile gerginlik yaşamak mümkün. Hafta sonu ise sağlığa ve ikili ilişkilerde sert çıkışlardan uzak durmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Aile ilişkilerinin ve evle ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta krizli görülen alanlarda yeni adımlar atılacak. Haftanın ilk günleri özel hayatta anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Hafta sonu ise sizin dışınızda gelişen olaylara fazla direnmemeye gayret edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Yakın arkadaşlarla, kardeşlerle, kuzenlerle olan ilişkilerin gündemde olacağı bir hafta. İkili ilişkilerde daha derin ve sağlam iletişim kurma fırsatı bulacaksınız. Aile büyükleri ile ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Hafta sonu ise gruplar içinde tartışmalardan uzak durmaya özen gösterin.

YÜKSELEN TERAZİ

Yatırımların, maddi konuların ön planda olacağı bu hafta iş ortamınızda yeni girişimlerde bulunacaksınız. Haftanın ilk günlerinde çalışma arkadaşları ile iletişim sıkıntısı yaşanabilir. Hafta sonu ise otorite figürleri ile restleşmelerden uzak durun.

YÜKSELEN AKREP

Sizler için önemli etkilerin olduğu bu hafta isteklerinizi, hedeflerinizi sorgulayacaksınız. Fiziksel değişim, yeni bir ilişki başlangıcı ya da yaratıcı fikirler geliştirmek mümkün. Maddi konularda gecikmeler yaşanabilir. Hafta sonu ise seyahatler ve kardeş ilişkilerinde temkinli davranmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY

İç dünyanızı sorgulayacağınız bu hafta sizi sınırlandırdığını düşündüğünüz korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olacak. Ailevi konuları çözümlemek mümkün. Ev kazalarına karşı dikkatli olun ve harcamalarda aşırıya kaçmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN OĞLAK

Sosyal hayatın, arkadaşlık ilişkilerinin ön planda olacağı bu hafta uzun vadeli planlarınızı da tekrar gözden geçireceksiniz. Haftanın ilk günlerinde iletişim aksaklıkları yaşanabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde fevri tepkilerden uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN KOVA

Kariyer hayatınızın ve üstlendiğiniz sorumlulukların gündemde olacağı bu hafta maddi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Haftanın ilk günleri arkadaş ilişkilerinde gerginlikler yaşanabilir. Hafta sonu ise beslenmenize, evcil hayvanlarınıza ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmeye gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Eğitimlerin, seyahatlerin ön planda olacağı bir hafta. Hayata bakışınızı, inançlarınızı sorgulayacaksınız. Haftanın ilk günleri iş hayatında aksamalar yaşanabilir. Hafta sonu ise özel hayatınızda sabırsız ve sert çıkışlardan uzak durmaya gayret edin.