24 Kasım Yay Yeniayı: Bizi neler bekliyor?

24 Kasım Perşembe, İstanbul saatiyle 01:57’de Yay burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Yeni başlangıçları ifade eden bu yeniay uzun zamandır zorlandığımız konulara iyimser bakabilmemizi ve olayları daha geniş bakış açısı ile değerlendirmemizi sağlayacak.

Tutulmalarla sosyal ve bireysel olarak artan bir gerginlik içindeyiz. Bu yeniay sürecinde sıkıntılarımızla başa çıkabilmek için daha olumlu düşünüp, değişen şartlara uyum gösterebileceğiz.

İlişkilerimizde huzursuz olduğumuz durumlara farklı bir gözle bakarak sorunlarımızı çözümleyebiliriz. Maddi konularla ve ilişkilerle ilgili yeni kararlar almak isteyeceğiz. Alacağımız kararlarda kendimize karşı dürüst olmak ve adil davranmak önemli. Bu dönemde atacağımız adımların sonuçlarını 8 Aralık İkizler Dolunayında alacağız.

Haberin Devamı

Yay burcu inançları, eğitimi, yurt dışı faaliyetlerini, seyahatleri ve hukuki süreçleri temsil eder. Bu alanlarda yeni girişimler içinde olabiliriz. Mars’ın retro olduğunu unutmadan, atacağımız adımlarda aceleci davranmamaya ve detayları gözden kaçırmamaya dikkat etmeliyiz. Yeniaydan 1-2 gün sonra, harekete geçmek için daha uygun olacaktır.

Nisan-Mayıs aylarında ya da Ağustos başında karşılaştığımız fırsatları değerlendirebildiysek şimdi o konuların olumlu sonuçlarını alabiliriz.

Merak ettiklerimizle ilgili araştırma yapabilir, öğrenmek istediğimiz şeylerin peşinden gidebiliriz. Bir şeyleri keşfetmeye yönelik geziler ufkumuzu açabilir.

Daha ılımlı ve neşeli bir havada olacağımız 10 gün boyunca ani hareketlerden, kasları zorlamaktan ve iddialı söylemlerden de uzak duralım. Sağlık olarak bacaklarda, sindirim sistemi ve karaciğer sorunlarında artış olabilir.

Türkiye’nin gündeminde kamu çalışanları, çalışanların hakları, sağlıkla ilgili konular ve gençler olacak.

Yeniaydan herkes etkilenirken daha yoğun etkiyi 19-29 Kasım, 15-25 Şubat, 18-28 Mayıs, 19-29 Ağustos doğumlular ile doğum haritalarında 1 derece Yay, Balık, İkizler, Başak burçlarında önemli vurguları olanlar alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Eğitimle, yurt dışı ile ilgili konularda iyimserliğin dozuna dikkat ederek yeni adımlar atabileceğiniz bir dönem. Kendinizle ilgili düşünceleriniz daha olumlu olacak. Aynı zamanda sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Gizli kalmış bazı konular da gündeme gelecek. Öğrendikleriniz karşısında ilk adımı atan olmak yerine karşı tarafın tepkisini bekleyin.

YÜKSELEN BOĞA

Kredi, vergi, sigortayla ilgili konularda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz. Finansal süreçleri yapılandırmak gündeminizde olacak. Giderlerinizi dengelerken bir yandan da çocuklarınız ya da arkadaşlarınız için yeni harcamalar yapmamaya dikkat edin. Dönüşümü içeren konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

İkili ilişkiler ya da ortaklıklar konusunda sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır kurmak istediğiniz dengeyi yakalama şansınız var. Fakat adım atarken kendinize karşı dürüst kalmaya dikkat edin. Ailevi konularla daha çok ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal hayatınızda rahatsızlık duyduğunuz durumlar, yapılacak konuşmalarla ortadan kalkabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

İşinize bir yenilik getirebilir ya da çalışma ortamınızda olumlu gelişmelere ön ayak olabilirsiniz. Daha önce size zor gelen sorumluluklara farklı yaklaşarak bu konuları sorun olmaktan çıkaracaksınız. Sağlığınız için daha dikkatli olacağınız bu dönemde spora başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde sizinle gizliden gizliye rekabet yaşandığı için gerginlikler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Yeniay döneminde hayattan zevk aldığınız bir alanla ilgili yeni kararlar alabilir ya da aşk hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Çocuğunuz varsa eğitim hayatında olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizle olan iletişiminizde daha sakin olmaya dikkat edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Evinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Taşınma, dekorasyon değişikliği ya da yeni bir eşya alımı gündemde olabilir. Ebeveynlerle ilgili sorunları çözümleyebilirsiniz. İş hayatınızda ön yargılı olmamaya dikkat etmelisiniz. Bu dönemde vereceğiniz bireysel kararlarda yapabileceğinizden fazlasına evet dememeye gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Yeni eğitimlerin, sözleşmelerin, ticari faaliyetlerin gündeme geleceği bir yeniay süreci olacak. Ortaklıklarda ya da ikili ilişkilerdeki sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Evrak işlerinizi halletmek için uygun bir dönem. Çalışma ortamınızda fikir çatışmaları, seyahatlerde aksamalar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Kazançlarınızı arttırmaya yönelik adımlar atacağınız bu yeniayda işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi olarak kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyma konusunda daha istekli olacaksınız. Risk almaya da yatkın olacağınızdan adım atarken gereğinden fazla iyimser davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Sizin için önemli etkilere sahip bu yeniayda kendinizi daha rahat ortaya koyacağınız kararlar alacaksınız. Sizin için keyifli olan konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Çocuklarınızı ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde üstlendiğiniz sorumluluklar sizi yorabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu dönemde yeni başlangıçlardan ziyade tamamlamanız gereken konulara odaklanacaksınız. Biraz yalnız kalmak ve süreci değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi sorunları halledebilir, evinizle ilgili yarım kalmış işleri bitirebilirsiniz. İş ortamınızda fikir çatışmalarına girmemeye gayret edin.

YÜKSELEN KOVA

Sosyal hayatınızın hareketli geçeceği bu dönemde yeni gruplara dahil olabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan daha çok destek alacaksınız. Geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Aşk hayatınızda temkinli davranıp riskli adımlar atmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN BALIK

İş hayatınızda yapacağınız hamlelerle kendinizi daha değerli hissedeceksiniz. Kazançlarınızı arttırmanız mümkün. Ortaklı bir işe başlayabilir, işbirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Aile içinde yanlış anlaşılmalar sebebiyle gerginlikler gündeme gelebilir.

Hepimize atacağımız adımların mutluluk getirmesi dileğimle.