20 Şubat Haftası burç yorumları - Haftalık burç yorumları

Türkiye için çok önemli bir sene içindeyiz. Akrep burcu olan ülkemiz bir yandan Akrep-Boğa tutulmalarının etkisini hissederken, bir yandan da bir döngüyü bitirip yeni bir döngüye başlama sürecini yaşıyor.

Depremdeki kayıplarımız, hepimizi kelimelerin anlatacağından daha çok üzdü, zedeledi. Gerçekten bir şeyler yazmak zor. Fakat unutmamamız gereken şey, Türkiye küllerinden yeniden doğabilen özel bir ülke. Bu acıyı, yarayı da hep birlikte sarıp yola devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yararlılara da acil şifa diliyorum.

Haberin Devamı

20 Şubat haftasına Balık Yeniayı ile başlayacağız. Balık burcu merhameti, yardımlaşmayı ve bir yandan da teslimiyeti ifade eder. Kova burcundaki Satürn’ün eşlik ettiği bu yeniay, sorumluluk almamız gerektiğini, toplumsal konularda eforumuzu sonuna kadar kullanmamızın mecburi olduğunu vurguluyor. Duygusallık, çaresiz hissetmek kaçınılmaz. Yine de dönem sağduyu ile hareket etme dönemi. Akılcı ve soğukkanlı düşünce ile atılacak adımlar hem bireysel hem de toplumsal anlamda bizleri destekleyecek.

Özellikle haftanın ilk günleri çok fazla çarpıcı açıklama duyabiliriz. Tepkilerimizi kontrol etmeye özen gösterelim. Netice vermeyecek fikir çatışmalarını uzatmayalım.

22 Şubat Çarşamba somut fikirleri hayata geçirmek, sosyal içerikli konularda eyleme geçmek için olumlu bir gün. Günün ilk yarısını daha verimli değerlendirebiliriz.

23 Şubat Perşembe Ay Koç burcunda ilerlerken yeniay enerjisi ile başlatmak istediğimiz işlerimize odaklanabiliriz.

24 Şubat Cuma ve 25 Şubat Cumartesi, bir şeyleri yapılandırmak, telafi etmek için girişimde bulunmaya uygun günler.

20 Şubat haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bu dönemde psikolojik süreçlere odaklanacaksınız. Arkadaşlarınızla daha çok iletişim olup kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Geleceğe dönük planlarınıza yoğunlaşacağınız bir dönem. Gizli gündemler ön planda. Bir yandan da işiniz ve kazançlarınız için eyleme geçmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızla ya da üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal hayat içinde daha aktif olacak, kendinize yeni hedefler belirleyeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Ticaret, eğitim ya da uzaklarla ilgili konular gündemde. Hayata bakışınız daha merhametli olacak. İş hayatındaki sorunları çözmeye odaklanabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Kaçındığınız konulara daha merhametli yaklaşacağınız bu hafta ikili ilişkileriniz için de önemli kararlar alabilirsiniz. Daha iyimser düşüneceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerin ya da birlikte yürütülen işlerin ön plana çıkacağı bir hafta. İşinizle ilgili güzel fikirler geliştirebilirsiniz. Fazla harcamalara da dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Gündelik düzeninizle ya da sağlığınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda, ikili ilişkilerinizde de daha aktif olacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Çocuklarınızla ilgili konulara ya da özel hayatınıza odaklanacağınız bir hafta. Çalışma hayatınızda da daha sosyal olacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YAY

Bu hafta evinizle ya da ailenizle ilgili konular gündemde olacak. İkili ilişkilerde de size iyi gelen gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin, kardeşlerinizin ön planda olacağı bir hafta. Harcamalarınızı düzenlerken evinizle ilgili konulara da öncelik vermek isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Bu hafta maddi konularda yeni kararlar alabilir, daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Yeni fikirler üretmek, yakın çevreyle fikir alışverişi yapmak mümkün.

YÜKSELEN BALIK

Kendinizle ilgili önemli kararlar alacağınız, odağınızı kendinizde tutacağınız bir hafta.

Kayıp olarak gördüğünüz şeyleri yerine koymaya çaba göstereceksiniz.

Hepimize şifalı bir hafta olması dileğimle, sevgiler.