19 Aralık İkizler Dolunayı: 2021'in son hesaplaşması

19 Aralık’ta yılın son dolunayı İkizler burcunda gerçekleşecek. Gökyüzündeki değişken niteliğin baskınlığı, değişen koşullara direnç göstermek yerine bakış açımızı esneterek uyum sağlamamız gerektiğini söylüyor. Bu dolunayda olayları çift taraflı görebilmek, denge unsurunu korumak önemli olacak. Aslında sorunlara farklı yönden bakabilenleri destekleyecek bir dolunay.

Retro hareketine hazırlanan Venüs ve Chiron’un durağan konumda olması, ilişkilerde güvenin yanlış kullanımına bağlı sonlanmalar yaşatabilir. Geri dönük hesaplaşmalar da gündeme gelecek. Mümkün olduğunca dedikodu yapmamaya, olanı farklı göstermemeye dikkat edilmeli. Olayların karmaşasında merkezinde kalabilen, iç sesini duyup doğru tarafa yönelebilecek.

Finansal konulardaki belirsizliği devam ettiren etkileri hissetmeye devam edeceğiz. Venüs retrosu ile birlikte para piyasalarındaki hareketliliği Ocak sonuna dek üst düzeyde yaşayacağız.

Haberin Devamı

Bu dönemde kazalara bağlı yaralanmalar, yüzde ve diş etlerinde sorunlar, dizlerde, bacaklarda hassasiyet görülebilir.

İkizler Dolunayından en çok değişken burçlar (Yay, Balık, İkizler, Başak) ve bu burçların özellikle 27 derece civarında önemli vurguları olanlarla, 16-22 Aralık, 15-21 Mart, 16-22 Haziran ve 17-23 Eylül arasında doğanlar daha yoğun etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alınacak etkiler;

YÜKSELEN KOÇ

Dolunay sizleri inançlarınız, fikirleriniz ve yakın çevreyle olan ilişkileriniz üzerinden etkileyecek. İş hayatında beklenmedik haberlerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte ani çıkışlardan, otorite figürleri ile yaşanacak gerginliklerden uzak durmaya gayret edin.

İletişim şeklinizi hedef odaklı tutmak ve kendinize olan güveninizi düşürmemek ilerlemenize yardım edecektir.

YÜKSELEN BOĞA

Dolunay sizleri kazançlarınız, sahip olduklarınız ve değerleriniz üzerinden etkileyecek. Ticari ya da hukuki konularda umulmadık gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Bu süreçte merkezinizde kalmak ve fanatik düşüncelere kapılmamak önemli olacak. İşinize odaklanırken herkesin faydasını gözetmek, kazançlarınızı geliştirmenize yardımcı olacaktır.

YÜKSELEN İKİZLER

Dolunayın etkisi sizlere yoğun olacak ve sizleri ikili ilişkilerinizdeki bireysel isteklerinize odaklayacak. İlişki içinde yaşanan olaylar bir anda kriz noktasına gelebilir. Olaylara daha iyimser ve geniş düşünerek yaklaşmak size çıkış yolu sağlayacak.

YÜKSELEN YENGEÇ

Dolunay sizleri daha çok elinizde olmayan ve sizin dışınızda gelişen olaylar üzerinden etkileyecek. Özel hayatınızla ilgili bazı saklı kalmış konuları öğrenebilirsiniz. Bu süreçte olaylara bakış şekliniz daha kabullenici ve objektif olursa, psikolojik olarak daha iyi hissedeceksiniz. Detaylardan çok resmin geneline odaklanmaya gayret edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Dolunay sizleri sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz üzerinden etkileyecek. Özellikle iş arkadaşlarıyla ilgili farklı gelişmeler yaşanabilir. Mümkün olduğunca sakin kalmaya gayret edilmeli. İletişimde adil olmaya çalışmak hem iş hayatınız hem de sağlığınız için olumlu etki verecektir.

YÜKSELEN BAŞAK

Dolunay sizleri kariyer hayatınız ve toplumsal statünüz üzerinden etkileyecek. Sorumluluklarınız konusunda risk almamaya önem vermelisiniz. Yeri geldiğinde planları değiştirebilme esnekliği önemli olacak. Yanınızda çalışanlarla ya da birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla iş birlikçi bir yaklaşım içinde olmak sizi kazançlı kılacaktır.

YÜKSELEN TERAZİ

Haberin Devamı

Dolunay sizleri hayata bakış şekliniz, yurt dışı bağlantılı işler, hukuki ve akademik konular üzerinden etkileyecek. Uzak akrabalarınızdan ya da uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan beklenmedik haberler alabilirsiniz. Aile içinde fikirleri dayatan tartışmalardan uzak durun. Olaylara daha yaratıcı ve işin keyifli tarafından bakmaya çalışmak size daha iyi gelecektir.

YÜKSELEN AKREP

Dolunay sizleri giderleriniz, borçlarınız, paylaşımlı paralarınız ve korkularınız üzerinden etkileyecek. Beklenmedik krizleri çözmeniz, yakın çevrenize mali konularda destek olmanız gerekebilir. Bu süreçte ikili ilişkilerde kendinizi çok güvende hissetmeyebilirsiniz. İletişim şeklinizi daha dengeleri gözeten bir şekilde tutmak, ilişkileriniz konusunda yardımcı olacaktır.

YÜKSELEN YAY

Dolunay sizlere ortaklıklarınız ve ikili ilişkileriniz üzerinden yoğun etki verecek. Sahip olduğunuzu düşündüğünüz şeyleri sorgulayacaksınız. Maddi konularda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatında daha somut sonuçlar istediğinizden bazı çatışmalar yaşanabilir. İletişimde esnek davranabilmek, ilişkilerinizden daha olumlu sonuç almanıza yardım edecektir.

YÜKSELEN OĞLAK

Dolunay sürecinde sağlıkla ilgili konular, çalışma ortamızla ilgili durumlar daha çok gündemde olacak. Bu alanlarda, direk içinde olduğunuz şaşırtıcı gelişmelere tanık olabilirsiniz. Aile içinde kırıcı konuşmalar yaşanabilir. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşamak mümkün. Kazançlarınıza odaklanmak iş hayatında güzel sonuçlar getirecektir.

YÜKSELEN KOVA

Dolunay sizleri daha çok aşk hayatı ve hayattan alınan zevkler üzerinden etkileyecek. Eski ilişkilerinizle ilgili şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Olaydan ziyade hissettiğiniz duyguya odaklanmak sizde önemli farkındalıklar yaratabilir. Gizli düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizin size karşı sınırlar getirdiğini düşüneceğiniz durumlar da yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Dolunay sizleri kendinizi en güvenli hissettiğiniz alanlar ve ailenizle ilgili olaylar üzerinden etkileyecek. Hedeflerinizden uzaklaşmış hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte olayları kontrol etmekten vazgeçip biraz daha izleyen olmak, kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecektir.

Hepimize değişen şartlara kolay uyum sağlayabileceğimiz günler dileğimle sevgiler.

Aslıhan Doktoroğlu

Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan