Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

19 Ağustos haftasına, etkilerini önceden hissetmeye başladığımız kuvvetli bir dolunayla başlıyoruz. Sert gezegen açıları olan bu dolunayla, beklenmedik gelişmelerin gündeme geleceği bir haftadayız.

19 Ağustos Pazartesi, 21:25’te Kova burcunda meydana gelecek dolunayın en etkin gezegeni Uranüs. 3 Eylül’e kadarki süreçte eşitlik ve özgürlükle ilgili konular hem bireysel hem de toplumsal olarak gündemimizde olacak. Hak arayışları, toplumsal konulara duyarlılık artacak. Yer hareketlerinde artış ve para piyasalarında ani değişimler yaşayabiliriz. Geçmiş ilişkilerimizde özgürleşmek isteyip de özgürleşemediğimiz alanlarla yüzleşmeler yaşayacağız. Bu dönemi özellikle ikili ilişkilerimizde aşırı duygusal olmak yerine mantık odaklı geçirmenin Eylül ayında yeni başlangıçları destekleyeceğini unutmayalım.

Haberin Devamı

20 Ağustos Salı ve 21 Ağustos Çarşamba, Ay Balık burcunda ilerleyecek. Jüpiter ve Satürn’ün konumu sebebiyle borsada, ticaretle ilgili alanlarda aksaklıklar yaşanabilir.  Bu hafta riskli kararlar almamaya dikkat edilmeli.

22 Ağustos Perşembe, Güneş Başak burcuna geçecek. Şimdiden tüm Başakların yeni yaşları kutlu olsun. Günün ilk yarısında atacağımız adımlardan daha iyi verim alabiliriz.

23 Ağustos Cuma, enerjik olacağımız ve girişimlerde bulunmak isteyeceğimiz bir gün. Geçmiş sorunlu konuları çözümleyebiliriz. Fakat Venüs ve Mars’ın sert açısı sebebiyle ikili ilişkilerde tahammülsüzlük, uzayan tartışmalar yaşanabilir. Bu yüzden özel hayata dair konularda daha esnek davranmaya çalışılmalı.

Hafta sonu ise Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Daha olumlu etkiler altında olacağımız iki gün boyunca düşüncelerimizi hayata geçirebilir, sağlıkla ilgili aldığımız kararları uygulayabiliriz. Pazar gününün ikinci yarısını da sosyalleşmek ve ikili ilişkilerde uyum yakalamak için değerlendirebiliriz.

Bu hafta yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin gündemde olacağı bu hafta gruplar içinde aniden gelişen gerginliklere şahit olabilirsiniz. Kazançlarınızla ilgili risk almamanız gereken bir dönemdesiniz. Özellikle dijital platformlarda daha dikkatli davranın. Cuma ise aşk hayatınızda sorunlu hissettiğiniz konuları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BOĞA

İş hayatınızın gündeminizde olacağı bu hafta otorite figürleri ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Tepkilerinizde aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Boyun, boğaz, tiroid problemleri gündeme gelebilir. Aşırı harcamalardan da uzak durulması gereken bir haftadasınız. Hafta sonuna doğru ise ailenizle ya da evinizle ilgili problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Yurt dışı bağlantılı konuların, eğitimle ve uzaklarla ilgili süreçlerin gündemde olacağı bir hafta. Bu alanlarda işler planlanan gibi gitmeyebilir. Aile ilişkileri ile iş hayatını dengelemekte zorlanabilirsiniz. Cuma ve sonrası ise sosyal hayatınız hareketlenecek ve bu etki size iyi gelecek.

YÜKSELEN YENGEÇ

Bu hafta ağırlıklı gündeminiz finansal süreçler olacak. Kredilerle, borçlarla, vergilerle ilgili uzun vadeli planlar yapacaksınız. Arkadaşlarınızla para ile ilgili konularda ters düşebilirsiniz. Fikirleriniz ve kararlarınız engelleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısı ise bu konuları çözebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN ASLAN

Özel hayatınızı yakından ilgilendirecek bu hafta ilişkinizde özgürlükler ve kısıtlamalar gündemde olacak. Görmezden geldiğiniz sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz. Maddi konularda da süreçler planladığınız gibi gitmeyebilir. Haftanın ikinci yarısında ise problemlerinize daha farklı yaklaşarak çözüm geliştirebileceksiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Çalışma şartlarınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili adaleti sorgulayacağınız bir haftadasınız. Sağlığınızla da daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Denge kurmaya çalışırken despot davranmamaya gayret edin. Cuma ve sonrası psikolojik problemleri çözümlemek için uygun günler olacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Aşk hayatınızın ya da çocuklarla ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta hayatınızdaki krizli konularda netleşmeler yaşayacaksınız. Yine bu alanlarda beklediğinizden fazla harcama yapabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarla vakit geçirecek, seyahat planları yapacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Evinizle ve ailevi konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekecek bu hafta ikili ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızda ve aşk hayatınızda gereksiz risk almaktan sakının. Cuma ve sonrası işinizle, kazançlarınızla ilgili karşılaşacağınız fırsatları değerlendirmeye çalışın.

YÜKSELEN YAY

Kardeşlerinizin, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin gündemde olacağı bu hafta çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir. Sağlığınıza ve beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Evinizle istediğiniz gibi ilgilenemeyeceksiniz. Haftanın ikinci yarısı ise özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Maddi konuların gündeminizde olacağı bir haftadasınız. Bu konularda adil davranmaya dikkat edin. Çocuklarınızla ilgili beklenmedik harcamalar çıkabilir. Özel hayatınızdaki değerinizi de sorgulayacağınız günlerdesiniz. Hafta sonu sizi rahatsız eden ailevi konuları çözümleyeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA

Burcunuzda gerçekleşen dolunaydan yoğun etkiler alarak haftaya başlıyorsunuz. Kendi özel alanınızı korumak için yeni bazı kararlar alacaksınız. Ailevi konularda beklenmedik gelişmeler karşısında sakin kalmaya gayret edin. İkili ilişkilerinizde ise haftanın ikinci yarısı sizi rahatlatacak konuşmalar olacak.

YÜKSELEN BALIK

Sizin inisiyatifiniz dışında gelişen olayların ön planda olacağı bu hafta gizli kalmış durumları öğrenebilirsiniz. İletişimde ve ulaşımda bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Aileyle ilgili tartışmalarda adil olmaya gayret edin. Cuma ve sonrası işiniz ve maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Hepimize verimli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.