16 Nisan Terazi Dolunayı: Dengeye gelme zamanı

16 Nisan Cumartesi akşamı Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek. İlişkilerde kurulamamış dengelerin öne çıktığı bu dolunay Plüton vurgulu. Her türlü ilişkimizde yaşadığımız takıntılar ve bu takıntılar sebebiyle de ortaya çıkan güç savaşları gündeme gelecek.

Koç Yeniayı ile yüzleştiğimiz olaylarda verdiğimiz tepkilerin sonuçları ile karşılaşacağız.

Terazi burcu ilişkilere odaklıdır. İlişkiler vasıtasıyla iç dengenin sağlanması önceliklidir. Adil olmak, uyum içinde davranmak çok önemlidir. Bu noktada kendimizle kurduğumuz ilişkiyi de atlamamamız gerekir.

Bu Terazi Dolunayı son derece dönüştürücü etkiye sahip. Karşımıza çıkan konular sert de olsa muhakkak bize bir şeyi öğretme amacı içerecek.

Terazi’nin yönetici gezegeni Venüs Balık burcunda ve gökyüzünde Balık etkisi yoğun. Bu dönem birçoğumuz için yeni ilişki fırsatlarını barındırırken, bir yandan da mevcut ilişkilerimizi farklı yaklaşımlarla düzeltme şansı veriyor.

Haberin Devamı

Dikkat etmemiz gereken şey anlayışlı ve affedici davranırken gerçekten sorunun kaynağı ile yüzleşmiş olmamız. Sorunları görmemezlikten gelip, kendimizi kandırmaya yatkın enerjiler var. Ortaya çıkan olayların da aniden büyüme ihtimali yüksek. Böyle davranırsak sonrasındaki hayal kırıklığımız büyük olur.

2022 boyunca gökyüzünün genel teması krizli durumlardan kaçınıp istikrarlı alana geçmek. Bu dolunayda da Satürn bize alttan alttan hatırlatma yapacak. Yoğun duygu dalgalanmalarına ve hırsa yenilmeyelim. Sakin ve net olmak, dram yaratmaktan kaçınmak kesinlikle hepimize iyi gelecek.

Çocuklarla ilgili konuları, sanat camiasında beklenmedik gelişmeleri konuşacağız.

İki hafta boyunca kemik, diş, bel ve böbrek sorunlarında artış yaşanabilir.

Öncü burçların (Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak) ve bu burçlarda önemli vurguları olanların daha çok etkileneceği bir dolunay olacak.

13-19 Nisan, 15-21 Temmuz, 16-22 Ekim ve 13-19 Ocak doğumlular daha da fazla etki alacaklar.

Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;

YÜKSELEN KOÇ

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve rekabet konuları yoğun gündemde olacak. Bastırılmış duyguların ani çıkışları yaşanabilir. Gerçekten neye değer verildiği sorgulanacak. Birçok ilişki daha sağlam bir yapılanmaya giderken, bazı ilişkiler sonlanabilir. İş hayatında da problemlerle uğraşmak gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Haberin Devamı

Çalışma ortamı, günlük işleyiş ve sağlık konuları yoğun gündemde olacak. İşle ilgili planlarda beklenmedik değişimler olabilir. Yeni duruma adapte olmak uzun vadede fayda getirecek. Ticari konularda bazı pürüzlerle karşılaşmak mümkün. Bu süreçte arkadaşlardan güzel destek alınacak.

YÜKSELEN İKİZLER

Çocuklar, aşk hayatı ve yaşamdan alınan keyfin sorgulandığı bir dönem olacak. Bu alanlarda alınması gereken sorumluluklar artabilir. Yine bu dönemde harcamalar planlanandan fazla olabilir. Olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşmak sorunları aşmanın anahtarı olacak. İş hayatında da güzel fırsatlarla karşılaşılabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aileyle, gayrimenkullerle ve ebeveynlerle ilgili konular gündemde olacak. Aile içindeki dengeleri gözetmeye çalışmak bu dönemde önemli. Ticari ya da hukuki süreçlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak iyi hissettirecek.

YÜKSELEN ASLAN

Yakın çevreyle olan ilişkiler ve yeni fikirler ön planda olacak. Kardeşler ya da yakın arkadaşlarla krizli durumlar gündeme gelebilir. Bu konularda dengeleyici olmaya çalışılmalı. İkili ilişkilerde ve finansal konularda da bazı fırsatlarla karşılaşılabilir.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Maddi konular ve öz değer algısı gündemde olacak. Finansal süreçlerde dengeyi korumaya gayret edilmeli. Risk almamaya çalışmak önemli. Çalışma hayatında karşılaşılacak fırsatlar değerlendirilebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Bireysel istekleri gerçekleştirme isteği ve sağlık konuları gündemde olacak. Bel, böbrek ve ayaklara dikkat edilmeli. Yaratıcılığın arttığı bir dönem olacak. Aşk hayatında da denge sağlandığı sürece güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

Elde olmayan gelişmeler ve sonlanmalar gündemde olacak. Özellikle aşk hayatında bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Hiçbir fikri takıntı haline getirmemeye dikkat edilmeli. Aşk hayatında yeni tanışmalar olabilir.

YÜKSELEN YAY

Sosyal çevreyle olan ilişkiler ve kalabalık gruplar gündemde olacak. Otorite olarak görülen kişilerden fikir desteği alınabilir. Evle ya da ebeveynlerle ilgili beklenmedik gelişmeler ortaya çıkacak. Maddi konularda bazı pürüzlerle karşılaşılabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Kariyer hayatı ve toplumsal statü gündemde olacak. İş hayatındaki iletişimde fevri davranmamaya dikkat edilmeli. Aile yaşantısı ile iş hayatının dengesini kurmakta zorlanılabilir. Farklı fikirler geliştirmenin de desteklendiği bir dönem olacak.

YÜKSELEN KOVA

Eğitim, ticaret ya da hayata bakış şekli ile ilgili konular gündemde olacak. Bu alanlarda gerçekçi davranmaya dikkat edilmeli. Gözden kaçan noktalar ya da aşırı iyimser yaklaşım sorunlara sebep olabilir. Aile desteği iyi gelebilir.

YÜKSELEN BALIK

Alacak-verecek dengeleri ve dönüşüm konuları gündemde. Eğitimler ve görüşmeler açısından şanslı bir dönem. Sağlıkla ilgili hassasiyetlere ve kazalara karşı daha dikkatli olunmalı. Gruplar içinde güç dengelerini korumaya özen gösterilmeli.

Hepimize dengeleri kurabileceğimiz bir dolunay olması dileğimle sevgiler,

Aslıhan Doktoroğlu

www.astrolojihan.com

Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan