Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Koç Dolunayının etkilerinin ön planda olacağı bu hafta hepimizin temposu artacak. Çarşamba haftanın en rahat günü.

14 Ekim Pazartesi, haftaya Ay Balık burcundayken başlıyoruz. Maddi konularda riskli kararlar alınmaması gereken bir gün. Para piyasalarında ani değişimler olabilir. Bel ve böbrekle ilgili konularda da daha temkinli davranmaya gayret edilmeli.

15 Ekim Salı, sabah saatleri fiziksel aktiviteler için destekli. Daha enerjik ve hareketli olacağız. Akşam saatlerinde ise duygusallık ve sosyal olma isteği ön planda olacak.

Haberin Devamı

16 Ekim Çarşamba, gün genelinde Venüs’ün açısı sebebiyle daha rahat bir akış hakim. Maneviyat, romantizm önceliğimiz olacak. İlişkilerde paylaşımlarda bulunmak, spritüel çalışmalar yapmak için uygun bir gün.

17 Ekim Perşembe, Koç burcunda gerçekleşecek dolunay Eylül ayında karşılaştığımız şaşırtıcı gelişmeleri sonuçlandırmamıza sebep olacak. 14-22 Ekim arasında risk almaya, tepkisel davranmaya son derece yatkın olacağımız bir gökyüzü görünümü var. Kendimizi daha çok merkeze alacağımız bu süreçte daha önce denemediğimiz yöntemleri de hayatımıza dahil etmekten çekinmeyeceğiz. Ani karar vermemeye, son söylenecek şeyi en başta söylememeye dikkat edelim.

17 Ekim’de sevgiyi nasıl ifade ettiğimizi anlatan Venüs Yay burcuna geçecek ve 12 Kasım’a kadar burada ilerleyecek. 17 Ekim-12 Kasım arasında sosyalleşme isteği, dışa dönük tutumlar baskınlaşırken ilişkilerde özgürlüğe düşkünlük artacak. Aynı zamanda farklı kültürlerden kişilere de ilgi duyulabilecek bir dönem. Yeni yerler görmek, hareketli aktivitelerde yer almak isteyeceğiz. İkili ilişkilerde konulara daha iyimser yaklaşacağız.

18 Ekim Cuma, Ay Boğa burcunda ilerlerken daha keyif odaklı ve inatçı davranabiliriz. Günün ilk yarısı önemli kararlar ve görüşmeler için çok destekleyici olmayabilir. Akşam saatleri ise daha rahat ve dengeli hareket edebiliriz.

19 Ekim Cumartesi sabah saatlerinde enerjik ve hareketli olacağız. Akşamüstü sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Akşam saatlerini daha rahat ve kontrolün bizde olduğunuz hissederek geçireceğiz.

Haberin Devamı

20 Ekim Pazar, Ay İkizler burcunda ilerleyecek. Sağlığımıza daha fazla özen göstermemiz gereken bir gün. Ayrıca güç savaşları, ego çekişmeleri de yaşanabileceğinden gergin diyaloglardan kaçınmaya çalışalım.

14 Ekim haftası yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde olacak:

YÜKSELEN KOÇ

Önemli kararların arifesinde olduğunuz bu dönemde hareketli geçecek haftalardan birindesiniz. Odağınız daha fazla görünümünüzle ya da bireysel isteklerinizi hayata geçirmekle ilgili olacak. Beklemediğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz.  Aile içi tartışmalarda fevri davranmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞA

Geri plana attığınız konuları çözümlemeye odağınızı vereceğiniz bu hafta sağlığınıza da daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Kardeşlerle ya da yakın arkadaşlarla gerginlik yaşanabilir. Sosyal hayatınız ise hareketli geçecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Özel hayatınızla ilgili kararlar alacağınız bu hafta uzun vadeli planlarınızla ilgili harekete geçmek isteyeceksiniz. Giderlerinizle ya da kriz yaratan konularla daha fazla ilgileneceksiniz. İş hayatınızda ise olumlu gelişmeler gündemde olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

İş hayatının ön planda olacağı bu hafta üstlendiğiniz sorumluluklarda biraz zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde manipülasyonlardan sakının. Çocuklarınızla ya da hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLAN

Eğitimle, yurt dışıyla da hukuki konularla ilgileneceğiniz bu hafta fikir tartışmalarından uzak durmaya gayret edin. Özellikle rekabet konuları ya da gizli düşmanlar daha fazla gündeminizde olabilir. Aileden alacağınız destek bu süreçte size iyi gelecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Giderlerin, finansal konuların ön planda olacağı bir hafta. Riskli ve hızlı karar almamaya gayret edin. Arkadaşlarla ilgili gerginlik yaratan konular gündeme gelebilir. Sezgilerinizin kuvvetli olduğu bir dönemdesiniz, iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin.

YÜKSELEN TERAZİ

İkili ilişkilerin ve ortak yürütülen işlerin gündemde olacağı bu hafta sağlığınızı ihmal etmeyin. Otorite figürleri ile fevri diyaloglardan uzak durmak önemli. Maddi olarak daha önce kaçırdığınız fırsatları bu hafta yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Günlük akışınızın, çalışma temponuzun artacağı bu hafta beslenmeniz konusunda daha özenli olmaya gayret edin. Sağlıkla ilgili netleşen durumlar yaşanabilir. Yolculuklarınızda temkinli hareket edin. Özel hayatınız da ise şanslı bir haftadasınız.

YÜKSELEN YAY

Aşk hayatınızın hareketleneceği bu hafta çocuklarla ilgili konularla da daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Finansal alanlarda hızlı ve riskli karar almamaya gayret edin. Bitirmek isteyip de bitiremediğiniz işleri tamamlayabileceğiniz bir haftadasınız.

YÜKSELEN OĞLAK

Ailevi konuların ön planda olacağı bu hafta ebeveynlerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde ise güç savaşlarından kaçınmaya çalışın. Sosyal hayatınız, arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanlar ise size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVA

Eğitimle ya da seyahatlerle ilgili konuların ön planda olacağı bir hafta. Kardeşlerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Evcil hayvanlara daha fazla zaman ayıracaksınız. Maddi konularda ise olumlu bir akış olacak.

YÜKSELEN BALIK

Finansal konularda kararlar alacağınız bu hafta temkinli ve sabırlı olmaya gayret edin. Çocuklarınızla,  partnerinizle ilgili gerginlikler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlamanın ya da bir seyahatin planını da yapabilirsiniz.