08.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:
SEZEN Aksu'nun geçen aylarda boşandığı gezileriyle ünlü eşi gazeteci Ahmet Utlu, yeni bir serüvene hazırlanıyor.
Daha önce Katmandu ve Mısır'a kadar giden, Aksu'dan ayrıldıktan sonra da tekrar yollara düşme kararı alan Utlu, şimdi de kuzeye doğru bir gezi planlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ndeki Oto Show'da kendisine sponsor olan Mazda standında otomobil tanıtan Utlu, insanların kendisini Sezen Aksu'nun kocası olarak tanımasından ve adının Aksu'nun gölgesinde kalmasından rahatsız olmadığını söyledi. Utlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sezen, herkes ve benim için çok önemli bir insan. İnsanların kafasında 'Sezen'in kocası' olarak kaldım. Onlara kızmıyorum, çünkü onlar için Sezen, benden daha önemli bir isim. Çok iyi ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Ona hayranım ve hala benim en iyi dostum."
Önümüzdeki günlerde "Suyun Doğduğu Yer" adlı belgeseli ekrana gelecek Utlu, Doğal Yaşamı Destekleme Derneği için de Caretta Carettalarla ilgili bir belgeselin hazırlığını sürdürüyor.
Şimdilerde evlenmeye hazırlanan Selena Gomez, bir dönem aşk hayatıyla gündemdeydi. Akıllarda Justin Bieber ile yaşadığı ile kalsa da Selena Gomez birçok ünlü isimle birlikteydi.