PazarSahne efsane dörtlünün

Sahne efsane dörtlünün

08.09.2024 - 02:00 | Son Güncellenme:

Onlar Hollywood’un büyük dörtlüsü. Brad Pitt, Keanu Reeves, George Clooney ve Tom Cruise hayranı kaçıncı nesildeyiz hesaplamak zor. 60’larını yaşayan bu yaşlanmayan adamlar yaşın sadece bir sayı olduğunun kanıtı âdeta

Sahne efsane dörtlünün

SEYHAN AKINCI
seyhan.akinci@milliyet.com.tr - Jon Watts’ın yazıp yönettiği psikolojik gerilim filmi “Wolfs” beyazperdede ne yapar bilinmez ama Venedik Film Festivali’nde prömiyer yapan filmin “yaşlı” kurtları Brad Pitt ve George Clooney ortalığı yıktı geçti geçti âdeta. Günlerdir her yerde onlar var. Kırmızı halıda boy gösteren kadınları gölgede bıraktıklarını söylemek abartı olmaz. GQ’nun ikiliyi kapağına taşıdığı eylül sayısı aslında bizi neyin beklediği hakkında fikir vermişti. Gerisi İtalya’nın ünlü kenti Venedik’in estetik görüntüsünü biraz daha estetik kılmaya kalmıştı. Ve ikili bunu fazlasıyla başardı. 

Haberin Devamı

Brad Pitt smokin klişesini rafa kaldırdı 

Birlikte üç Ocean’s filmi yapan Pitt ve Clooney, “Burn After Reading”ten sonra ayrı yollara gitseler de “Wolfs” ile birlikte yeniden bir aradalar. Brad Pitt’in kırmızı halıda giydiği Louis Vuitton siyah takım çok konuşuldu. Pitt, 80’ler tarzı bol pantolon, inci bir tek düğmeden oluşan blazer ceket ve siyah tişörtüyle smokin klişesini rafa kaldırdı bir anlamda. Venedik bu iki süper starın yakışıklılığı değil Angelina Jolie ile Brad Pitt’in “kazaran” da olsa karşılaşmaması için de alarmdaydı. “Maria” filmi için Vedenik’te olan Jolie’nin hayranları Brad Pitt’in orada olmaması gerektiğini savundu. Brad Pitt, tüm bunlar yaşanmamışcasına neşe saçtı etrafa. Etrafın, kısaca tüm dünyanın konuştuğu şeyse biri 60 (Brad Pitt) diğeri 63 (George Clooney) yaşında olan bu adamların nasıl bu kadar fit, sağlıklı ve yakışıklı göründüğüydü. ‘60’lar yeni 30’lar’ slogan gibi dolaştı onlarla birlikte Venedik’te.   

Haberin Devamı

“Görevimiz Tehlike 8” yolda  

Hollywood’un “Wolfs” filmiyle bir kez daha birlikte izleme fırsatı sunduğu Brad Pitt ve George Clooney yakışıklılık ve fitlik konusunda yalnız değil elbette. Tom Cruise da 62 yaşında görüntüsüyle herkesi kendine hayran bırakmayı sürdürüyor. Sinemada yarattığı etki bir parça görüntüsünün gölgesinde kalan oyuncunun Paris 2024 Olimpiyatları’nda meşaleyi Olimpiyatları’n bir sonraki durağı olan Los Angeles’a götürmek için yaptığı atlayış ve motor üzerindeki görüntüsü hâlâ sıcaklığını koruyor. “Görevimiz Tehlike” serisinin süper starı dublör kullanmayı reddetmesiyle de dikkat çekiyor. Tom Cruise’un merakla beklenen bir sonraki filmi “Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma İkinci Bölüm” 2025’te seyircilerle buluşacak.  

Keanu Reeves’ten 60. yaş konseri 

Hollywood’un büyük dörtlüsünün en kendi hâlinde ismi şüphesiz Keanu Reeves. 2 Eylül’de 60. yaş gününü kutlayan başarılı oyuncu, mumları üfler üflemez ertesi gün müzik grubu Band Dogstar ile Utah’ta sahnedeydi. Bir gerçek var ki hâlâ “Speed” filmindeki kadar dinç ve yakışıklı. “John Wick” ve “Matrix” serileriyle efsaneleşen oyuncu, müzik grubu Band Dogstar ile ABD’de çıktığı yaz turnesine eylül sonuna kadar devam edecek. Reeves bu yaz ayrıca China Miéville ile yazdığı “The Book of Elsewhere” adlı kitabı yayımlayarak yazarlık kariyerinde bir adım daha atmıştı.