05.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:
TÜRK TATLI TABAĞI...
A’jia’da iftariye tabağı ile başlayıp çorbayla devam eden iftarda, A’jia ara sıcak tabağı veya klasik Kayseri mantısı seçenekleri sunuluyor. Ana yemek olarak enginarlı dana bonfile güveç, yoğurt kebabı gibi alternatifler veriliyor. Cevizli baklava, portakallı revani gibi tatlıların bulunduğu Türk tatlıları tabağı var. Limitsiz meşrubatın dahil olduğu menü kişi başı 135, 4-12 yaş için 65 lira.
Günlük tencere yemekleri
Gezi İstanbul Taksimramazan ayı boyunca iftarda günlük tencere yemekleri ve kahvaltılıklar sunuyor. Tatlı çeşitleri ile demleme çay ve özel harman kahvesini de deneyebileceğiniz mekanda iftar menüsü
35 liradan başlıyor.
Boğaz’a nazır iftar
Anadolu Hisarı’ndaki Lacivert Restaurant gelincik otlu börek, minekop balığı sote, karadut dondurmalı elmalı baklava gibi değişik seçeneklerin yer aldığı iftar menüsünü sunuyor. Fiyat kişi başı 150 lira.