PazarBodrum’un yeni normu

Bodrum’un yeni normu

16.06.2024 - 02:01 | Son Güncellenme:

Tatilin gözdelerinden Bodrum her sezon en çok konuşulanlar arasındadır. Ege’nin masmavi sularının kıyısında konumlanan The Norm Collection Door’a da konuklarına sunduğu yazın, doğanın ve konforun tadını çıkarma imkânıyla konuşulacaklar arasında

Bodrum’un yeni normu

SEYHAN AKINCI - Güneşin yakıcılığını tenimizde hissettiğimiz günler geldi çattı. Yaz adeta söz vermiş gibi tam 1 Haziran’da geliverdi. Hâl böyle olunca bayram ve okulların kapanması derken tatil planları birçoğumuzun ajandasında en üst sıralardaki yerini aldı. İki top dondurma ya da lahmacun fiyatı her yaz tartışılan Bodrum’da sezon mayıs sonu itibarıyla açıldı. Merkezinden Torba’ya Bitez’den Gümüşlük’e Bodrum dendi mi herkesin favori bir lokasyonu var.  

Haberin Devamı

Bu yaz başında Torba’da kapılarını açan The Norm Collection Door’a Bodrum’un doğal güzelliğini konforla buluşturarak konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefleyen oteller arasında.  

Mavi Bayraklı plaj 

The Norm Collection Door’a’nın içerinde yer alan bostan; mutafığında sıfır atık ve sürdürülebilirlik için çabalayan ekibin misafirlerini doğayla ve lezzetle buluşturduğu çok özel bir nokta. Bostanın hemen arkasında ayak tenisi ya da çift kale maç yapmak için yer alan geniş saha tatilde açık havada spor yapmak isteyenlere imkân tanıyor. Torba’da yer alan otel, Mavi Bayraklı plajı, konforlu pavilion’ları ve sahili ile deniz tatili için keyifli bir atmosfer sunuyor. 

Tatilin lezzet durakları

Haberin Devamı

Ultra her şey dahil konseptiyle hizmet veren otel gastronomik açıdan da keyifli deneyimler sunuyor. Vetusto A la Carte Restoran’da Akdeniz mutfağının gözdesi İtalyan lezzetleri, Köz Türk Restoran’da Türk mutfağı konseptiyle yerel tatların en sevilenleri, Pulfish A La Carte Restoran’da deniz ürünleri ile Ege’nin lezzetli mezeleri The Norm yorumuyla buluşuyor. Otelin genel müdürü Hakan Şamhal misyonlarını “Misafirlerimizin hem dinlenme hem de ruha iyi gelen deneyimler yaşama arayışında olduğunu biliyoruz. Bu anlayışla geçmişten gelen deneyimlerimizi yepyeni normlarla birleştirerek her anı keyifle geçecek bir tatil deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz” sözleriyle anlatıyor.