07.11.2021 - 03:00 | Son Güncellenme:
MALZEMESİ
3 yumurta
225 g şeker
225 g tereyağı
265 g bitter çikolata
75 g un
1 çimdik tuz
6 tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması
YAPILIŞI: İlk önce kakaolu fındık kremasından yarımşar tatlı kaşığı parçalar alarak, yağlı kâğıt üzerinde donduralım. Tereyağı ile çikolatayı benmari eritip kenara park edelim. Ardından şekeri ve yumurtayı hafifli çırpıp işin içine kenarda bekleyen çikolatalı harcı dâhil edelim. Son olarak unu ve tuzu da ilave ederek, tüm karışımı tek vücut olana kadar çırptıktan sonra kâğıt yerleştirdiğimiz muffin kaplarının yarısına kadar dolduralım. Üstüne donmuş kakaolu fındık kremalarından dizip geri kalan yarısını da doldurduktan sonra 170 derecelik fırında 20-22 dakika pişirelim. Dışarıda 30 dakika soğumaya bırakıp afiyetle yiyelim.
Günün manisi
Görünce dayanamıyor insan
Kalorisine olunur kurban
Bugünkü tarifimiz bir brownie
Ama nasıl akışkan