Geri Dön
Tarkan Palm Island'a taşınarak ev almadı komşu aldı

Tarkan Palm Island'a taşınarak ev almadı komşu aldı

Tarkan, Hollywood yıldızlarına komşu olacak. Megastar, dünyanın en ünlü isimlerinin de villasının olduğu Star Island'a komşu olan Palm Island'da aylık 25 bin dolara villa kiraladı. 'Ev alma, komşu al' atasözümüzün de hayat bulduğu bu kiralama girişiminin satın alma opsiyonlu olup olmadığı bilinmiyor. Sonuçta Tarkan neden beğendiği villayı satın alamasın ki? Kaç para ulan Palm Island'da bir villa?

Turcel Orman
Turcel Orman

Tarkan'ın komşuları arasında Shaquille O'Neal, Rocky ve Rambo Sylvester Stallone, Julio Iglesias, Robert De Niro, Beyonce ve Ricky Martin bulunuyor. Çok şükür ki Mario Balotelli bulunmuyor.

Haberin Devamı

Çünkü o zaman ev almayıp komşu aldığına pişman olabilirdi. Bilindiği üzere Balotelli evinin banyosundan favai fişek atan, gece gece çılgın partiler düzenleyen bir isim.

Tarkan gibi naif, kendi halinde bir insanın bu tip taşkınlıklardan rahatsız olacağını tahmin etmek zor değil.

Mevcut komşularıyla iyi ilişkiler kurduğu takdirde Ricky Martin'le karşılıklı kıvrak danslar yapması, Beyonce'a nazire yaparcasına Kuzu Kuzu klibini tekrar canlandırması ve Julio Iglesias'a "Sesi de Enrique'den güzelmiş. Neyse bizim oğlan daha yakışıklı" dedirtmesi muhtemel görünüyor.

Eşi Pınar Dilek'le birçok insanın hayalini yaşayan ve sessiz sakin bir adaya taşınan Tarkan'a yeni ada hayatında mutluluklar diliyoruz.

Ada hayatını yalnız Survivor'da görebildiğimiz için 'adada yaşamak' kavramını biraz yanlış algılamış olabiliriz. Tarkan, pop müziğe olan algıyı pozitif yönde değiştirdiği gibi bu konuda da algımızı değiştirecektir.

Haberin Devamı

Türk Sanat Müziği'ni ne kadar sevdiğini ve ne kadar güzel söylediğini bildiğimiz için de en kısa zamanda kendisinden "Ada Sahilleri" şarkısını bekliyoruz.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler