Geri Dön
Tarkan'ın bebek arabasına 17 bin TL vermesi normal mi?

Tarkan'ın bebek arabasına 17 bin TL vermesi normal mi?

Tarkan, doğacak çocuğu için Londra’daki Harrods mağazasından 17 bin TL'lik bebek arabası siparişi verdi. Sizce bu kadar pahalı bebek arabası almak abartılı bir davranış mı, yoksa Tarkan için normal mi?

Rüya Salik
Rüya Salik

Dedikodulara göre uzun süredir 'bebek çalışmaları' yapan Tarkan ve eşi Pınar Dilek, nihayet bekledikleri müjdeli haberi aldıklarında hepimizi çok heyecanlandırmışlardı. Minik Tarkan'ın nasıl bir şey olabileceğini düşünüp üzerine espriler yaptık, sosyal medyada tozu dumana kattık, yeri geldi Tarkan'ın bebek müjdesi verdiği videosunu bile eleştirdik. Bu kadar büyük bir özlemle, hasretle beklenen bebeğin gelişinin 'havalı' olması şaşırtıcı değil. Çocuk doğar doğmaz 17 bin TL'lik arabaya binecek, dile kolay! Peki bir bebek arabasına bu kadar çok para vermek normal mi? Bu konuda insanlar ikiye ayrılıyor.

Haberin Devamı

1- "Parası var ki veriyor, bize ne"ciler

Yahu tabii ki bize ne, o kadarını biz de akıl edebiliyoruz çok şükür. Elbette her anne-baba çocuğu için en iyisini ister. Herkes bütçesine göre, gücü yettiğince, eşyaların en kalitelisini, yiyeceklerin en sağlıklısını alır. Tarkan da şu anda hayatının en kıymetlisi olduğunu düşündüğü çocuğu için en iyisini istiyor. Hakkıdır. Varken yemese, harcamasa, cimrilik yapsa daha mı iyi?

2- "Yok artık, üzerine biraz daha koyup jeep alsaydı"cılar

Ben şahsen bu kategoriye giriyorum. Zira 17 bin TL'lik bebek arabası almak cidden aşırı manasız. Ne özelliği var arabanın? Tekerlekleri altın mı? Tutaçları pırlanta mı? Zaten bebek arabasının maksimum kullanılma ömrü 2-3 yıldır. Sonra ya kaldırılır, ya LetGo'ya konar ya da ihtiyaç sahibine verilir. Neticede 17 bin TL eğer doğruysa çok abartılı. Resmen parayı çöpe atmak demek.

Benzer İçerikler