Geri Dön
Elon Musk ve Grimes çiftinin tanışma hikayesi herkesi şaşırttı

Elon Musk ve Grimes çiftinin tanışma hikayesi herkesi şaşırttı

Teknoloji milyarderi Elon Musk ve indie pop şarkıcısı Grimes'in beraber Met Gala'da kırmızı halıda görünmesi, yeni ilişkinin onaylanması anlamına da geldi. Elon Musk ve Grimes ilişkisinin nasıl başladığını öğrenen sosyal medya kullanıcıları da ilginç ve komik yorumlarda bulundu.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Geliştirdiği teknolojiler ve yaşadığı ilişkilerle medyanın adeta aradığı boşluğu doldurmayı başaran Elon Musk yeni bir ilişkiye Grimes ile yelken açmış gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Biraz tuhaf gelebilir ama elektrikli otomobil şirketi Tesla'nın CEO'su olan 46 yaşındaki Elon Musk, Grimes ile yapay zeka ile ilgili bir şaka vesilesiyle geçtiğimiz Mart ayında tanışmış. Anlaşılan o ki, yapay zekanın medeniyeti ele geçirebileceği tehlikesine karşı tüm dünyayı uyaran Musk'ın aşk hayatını yapay zeka çoktan ele geçirmiş bile'

Musk'ın Grimes'le tanışma hikayesi sosyal medya kullanıcıları tarafından alaya alandı.

Tanışma hikayesini anlatan kişi şu sözleri söyledi: ''Elon, Rococo Basilisk şakası yapmak için fikir arıyordu ve Grimes'in bu konuda şaka yaptığını görünce ondan yardım istedi. Grimes, üç yıldır ilk defa birinin şakayı anladığını söyledi. İkisi de yapay zekayla dalga geçti.''

Haberin Devamı

Elon Musk kimdir?

Bu hikayeyi son derece tuhaf ve anlamsız bulan sosyal medya kullanıcıları Twitter hesapları üzerinden bir ilişki nasıl olur da bu kadar anlamsız başlar dercesine paylaşımlarda bulundu.

Vanity Fair yazarı Maya Kosoff, Twitter hesabında ''Grimes ve Elon Musk, Musk yapay zeka hakkında şaka içeren tweet atacakken Grimes'in daha önce yaptığını görmesiyle tanıştı ve şimdi ilişkileri var öyle mi?'' notunu paylaştı.

Bazı kullanıcılar da Elon Musk'a bu aşkın ona fazla olduğu tarzında yorumlar yaparken bazıları da Grimes'in stiline dikkat çekti.

Elon Musk'ın Twitter'da takip ettiği tek kadının Grimes olduğu gerçeği de gözlerden kaçmadı.

Umarız bir türlü doğru kadını bulmayı başaramayan Elon Musk, yeni ilişkisinde aradığı mutluluğu ve huzuru bulur.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber