Geri Dön
Bella Hadid ve The Weeknd tekrar barışır mı?

Bella Hadid ve The Weeknd tekrar barışır mı?

Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile Bella Hadid'in aşkları, son yılların en fırtınalı birlikteliklerinden biri... Bir küsüp bir barışan ikili için "Acaba tekrar barışırlar mı?" sorusunu sormaya başlamıştık. Ancak iddialara göre The Weeknd, Bella Hadid'i çoktan unutmuş bile!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Pop müziğin yükselen trendi!

Kanadalı şarkıcı The Weeknd, son dönemin en trend, en yükselişte olan isimlerinden biri. Misler gibi, canavarlar gibi, aslanlar feat. kaplanlar gibi pop şarkıları kazandırıyor dünyaya. 'Blinding Lights' ve 'In Your Eyes' gibi 80'ler sound'unu modernize eden mis gibi şarkıların üreticisi olan The Weeknd, sadece müzikteki başarısıyla konuşulmuyor elbette.

O şarkıyı dinleyince...

Bilenler biliyor, The Weekend ile dünyaca ünlü model Bella Hadid, oldukça fırtınalı bir aşk yaşıyor. Hatta birçok kişi The Weeknd'in şarkılarının tutmasında Bella Hadid faktörünün payının da büyük olduğunu söylüyor. 2015'te sevgili olan, daha sonra 2016 sonunda ayrılan çift, aradan 2.5 yıl geçtikten sonra tekrar barışmış ancak daha sonra ayrılmıştı. Çiftin karantina döneminde görüntülü konuştukları ve aşklarında bir perde daha açmaya hazırlandıkları konuşuluyordu. Ancak The Weeknd'in İskoç aranjör Calvin Harris'le kaydettiği yeni şarkısı 'Over Now'ı dinleyince, "Bu aşk tarihe mi gömüldü?" diye sormadan edemiyor insan. The Weeknd'in sırf prim yapmak için bu aşkı müziğe döktüğünü asla düşünmüyorum. Gayet samimi bir modda bence The Weeknd. İddialı bir şarkı olmaktan ziyade 'kişisel bir şarkı' olarak tınlıyor çünkü 'Over Now'.

"Artık işimlen gündeme gelmek istiyorum" modunda

'Over Now' yani 'Artık Bitti' adlı şarkının sözlerinde "Eskisi gibi olamayız, artık ikimiz için de en iyisi bu" gibi sözler dikkat çekiyor. Şarkı bir 'Blinding Lights' ya da 'In Your Eyes' kadar iddialı olmasa da, orta tempoda ilerlese de sözlerinin magazinselliği nedeniyle kafalarda otomatik olarak "Bella Hadid'e gönderme yapmış" dedirtiyor. 'Over Now'u çıkartan The Weeknd'in Bella Hadid'le tekrar barışması büyük bir sürpriz olur. Sanmıyorum. The Weeknd bence Bella Hadid defterini çoktan kapatmış durumda. "Artık işimlen gündeme gelmek istiyorum" modunda. Ki haklı. Son dönemin en büyük pop başarılarından birini yakaladı Ava Max ile birlikte. "Barışırlarsa büyük sürpriz olur" diyorum ben...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber