CaddeZehra Güneş’in telefonundaki en ünlü isim bakın kim çıktı!

Zehra Güneş’in telefonundaki en ünlü isim bakın kim çıktı!

11.10.2024 - 17:45 | Son Güncellenme:

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın gözde oyuncularından Zehra Güneş, TRT Spor Yıldız'da katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Zehra Güneş’in telefonundaki en ünlü isim bakın kim çıktı

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, TRT Spor Yıldız'da katıldığı "Hızlı Sorular" köşesinde yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

Başarılı sporculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiren isim, 'Telefonundaki en ünlü kişi kim?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Zehra kendisine yöneltilen; "Sultanlar Ligi'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu kim?", "Hangi oyuncunun hangi özelliğini almak isterdin?", "Telefonundaki en ünlü kişi kim?" gibi sorulara cevap verdi.

Sultanlar Ligi'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olarak Gökde Kırdar'ı gösteren Zehra Güneş, "Gözde (Kırdar) abla demek istiyorum. İki numara Glinka, üç numara Gamova, dört numara da Lo Bianco" ifadesini kullandı.

"ARDA TURAN"

Zehra Güneş, "Telefonundaki en ünlü kişi?" sorusu karşısında zor anlar yaşadı, rehberine bakıp "Arda Turan" cevabını verdi.

Haberin Devamı