CaddeZara hastanede ziyaret etti! Tanyeli'den sanat camiasına sitem dolu mesaj

Zara hastanede ziyaret etti! Tanyeli'den sanat camiasına sitem dolu mesaj

10.10.2024 - 15:52 | Son Güncellenme:

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'yi sanat dünyasından bazı isimler yalnız bırakmıyor. Daha önce Safiye Soyman'ın ziyaret ettiği Tanyeli'yi bu kez şarkıcı Zara ziyaret etti. Tanyeli o ziyaretle ilgili duygularını Instagram hesabından paylaştı. Tanyeli ayrıca sanat dünyasına sitem etti.

Zara hastanede ziyaret etti Tanyeliden sanat camiasına sitem dolu mesaj

Asıl adı Öznur Kral olan oryantal Tanyeli bir süredir pankreas kanseri hastalığıyla mücadele ediyor. Bu süreçte Tanyeli sanat dünyasından bazı isimler yalnız bırakmıyor. O isimlerden biri de şarkıcı Zara. Zara'nın ziyaretiyle ilgili Instagram hesabından paylaşım yapan Tanyeli, "Can Zaram bugün ziyaretime geldi gül yüzünü gördüm ne mutlu oldum ifade edemem ,düşünün ki ağrıdan kıvranıyorum onu görünce ağrım sızım hafifledi,yüzüm gülümsedi " dedi.

Haberin Devamı

Zara hastanede ziyaret etti Tanyeliden sanat camiasına sitem dolu mesaj

HASTANEYE KAÇINCI GELİŞİN...

Moralin çok önemli olduğunu vurgulayan Tanyeli, "Son haftalarda hep hastaneler ,ağrılarla mücadele ederken bir kez daha anladım ki bu süreçte ,moral çok önemli ,hatta en önemli şey , bu süreçte manevi olarak güç verdi bana , çünkü onun denizi çok engin ,ruhu çok derin ,dünyada sanki insan kılığında bir ışık küresi ,içini açan ,milyon ışık saçan her sohbetinde bayılmışsa ruhun, aydınlatan bir ışık küresi. Doyamam onunla derin sohbetlere ,bir ayna tutar benliğime ,hatırlatır özü özüme. Ne kadar çok seviyorum seni Zaram hem de çok .Hastaneye kaçıncı gelişin ne kadar değerli benim için ,nasıl mutlu oluyorum çocuklar gibi her seferinde .İyi ki varsın canım Zaram . O büyüleyici sesinin hayranıydım hep ama Allah'ın seni lütuflandırdığı fıtratın" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"DALGA GEÇER GİBİ GELİYORUM DEYİP GELMEYENLER..."

Tanyeli paylaşımın devamında şu ifadelere yer verdi: Can Zaram kimselere benzemiyorsun,eşin benzerin yok ,camiamızda dalga geçer gibi geliyorum deyip gelmeyenler, herhalde tenezzül etmiyorlar diye düşündürür bana, çünkü onlar hayatı sahnede gibi alt kadro ,üst kadro diye görüyorlar galiba... Yani sen tennezül edip üşenmeden yine geldin ,hoş geldin o gül yüzüne kurban

Zara hastanede ziyaret etti Tanyeliden sanat camiasına sitem dolu mesaj

ZARA'DAN YANIT

Bu paylaşımının altına Zara ise, "Ah güzelim, zarif olan sensin. Sözlerin boyumu aştı meleğim. Tüm o güzellikler sana ait" dedi.

Zara hastanede ziyaret etti Tanyeliden sanat camiasına sitem dolu mesaj

SAFİYE SOYMAN ZİYARET ETMİŞTİ

Sanatçı Safiye Soyman, geçtiğimiz günlerde Tanyeli'yi hastanede ziyaret etmişti. Tanyeli'nin canının çiğ börek çektiğini söyleyen Soyman hemen yemeği hazırlamış ve hastaneye gitmişti. Soyman o anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.