CaddeNilperi Şahinkaya ile ilişkisi bitmişti! Emre Yusufi 'ayrılık' sorularını yanıtsız bırakmadı

Nilperi Şahinkaya ile ilişkisi bitmişti! Emre Yusufi 'ayrılık' sorularını yanıtsız bırakmadı

16.10.2024 - 10:05 | Son Güncellenme:

Uzun süredir birlikte olan oyuncu Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi ilişkisi sona erdi. Başarılı sanatçı, 5 yıllık ilişkinin bitişi hakkında muhabirlerin kendisine sorduğu soruları yanıtsız bırakmadı.

Nilperi Şahinkaya ile ilişkisi bitmişti Emre Yusufi ayrılık sorularını yanıtsız bırakmadı

Uzun süredir birlikte olan Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi ilişkisi sona erdi. 36 yaşındaki oyuncu beş yıldır birlikte olduğu Emre Yusufi'den ayrıldı.

Haberin Devamı

Emre Yusufi yaptığı açıklamada, "Bu açıklamayı ben yapmayayım şimdi. Bu ara onun işleri çok yoğun, benim de işlerim yoğun. O yüzden biraz kendi işlerimize konsantre olduk. Ara verdik diyelim" ifadelerini kullandı. Nilperi Şahinkaya, daha önce de evlilik sorularıyla ilgili "Bir düşünüyor, bir düşünmüyoruz. Yani net bir şey yok. Böyle de mutluyuz aslında ama her şeyi zaman gösterir" demişti.

TENİS SAKATLIĞI

Nişantaşı’ndaki Alışveriş Merkezi’nden çıkarken görüntülenen Emre Yusufi, bileğinin bandajda olmasıyla ilgili çıkan “Duvara yumruk attı” iddiasına açıklık getirdi. Yusufi, “Öyle bir şey yok, ben iyi bir tenisçiyim. Tenis oynarken ufak bir sakatlık yaşadım” diyerek iddiaları yalanladı.

Nilperi Şahinkaya ile ilişkisi bitmişti Emre Yusufi ayrılık sorularını yanıtsız bırakmadı

"BİLMİYORUM"

Haberin Devamı

Ayrılık sorularını yanıtsız bırakmayan Yusufi, Nilperi Şahinkaya ile yeniden barışma ihtimali sorulduğunda ise ellerini havaya kaldırarak “Bilmiyorum” ifadesiyle karşılık verdi.