CaddeMillie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den düğün sonrası ilk paylaşım!

Millie Bobby Brown ile Jake Bongiovi'den düğün sonrası ilk paylaşım!

03.10.2024 - 07:41 | Son Güncellenme:

İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, tam adı Jacob Hurley Bongiovi olan Jake Bongiovi ile geçtiğimiz mayıs ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkinci kez düğün yapan çiftten ünlü oyuncu, mutlu karelerini ilk defa paylaştı.

Millie Bobby Brown ile Jake Bongioviden düğün sonrası ilk paylaşım

Dijital platformda yayınlanan 'Stranger Things' ve 'Enola Holmes' gibi yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Millie Bobby Brown ve bir süredir birlikte olduğu Jake Bongiovi, Nisan 2023'te nişanlanmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu (20) ile rock müziğin efsane ismi Jon Bon Jovi’nin oğlu olan Bongiovi, evlilik yolunda attıkları ilk adımı sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı.

EVLENMİŞLERDİ

İkili, geçtiğimiz mayıs ayında ise sessiz sedasız evlenmiş; nikâh haberini doğrulayan Bon Jovi oğlu ve gelini hakkında "Harikalar, kesinlikle muhteşemler" ifadelerini kullanmıştı.

DÜĞÜN KARELERİ GELDİ

Stranger Things dizisinde canlandırdığı 'Elevan' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu, İtalya'da gerçekleştirilen ikinci düğün karelerini ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Millie Bobby Brown ile Jake Bongioviden düğün sonrası ilk paylaşım

BEĞENİ YAĞDI

Tercih ettiği sade ama şık gelinliğiyle sevenlerinden tam not alan Millie Bobby Brown'un paylaşımlarına sevenlerinden binlerce beğeni ve tebrik mesajı yağdı.

Haberin Devamı

Millie Bobby Brown ile Jake Bongioviden düğün sonrası ilk paylaşım