CaddeMasterchef'te Nigar ve Hakan arasında yeni gerilim! Mesajlarla ilgili açıklama

Masterchef'te Nigar ve Hakan arasında yeni gerilim! Mesajlarla ilgili açıklama

21.10.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde elenen yarışmacı Nevzat oldu. Nevzat'ın vedasının ardından yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Yeni bölümde Nigar ve Hakan'ın yine tartıştığı görüldü.

Masterchefte Nigar ve Hakan arasında yeni gerilim Mesajlarla ilgili açıklama

Masterchef Türkiye'nin çok gerilim yaşayan isimlerinden biri Hakan ve Nigar. Sürekli tartışma halinde olan ikili yeniden yarışmanın gündeminde. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde dokunulmazlığı kazanan Hakan, Nigar'ı eleme adayı olarak söylemişti. Nigar bu duruma çok içerlenmiş ve gözyaşlarını tutamamıştı.

Haberin Devamı

Eleştiri alan Hakan, Instagram hesabından bir mesaj paylaşmıştı. Hakan mesajında, "Dün gelen linçler, tehditlerden ve küfürlerden sonra sessiz kalmayı tercih ettim. Program olay örgüsü ile izleyenler benim Nigar hanımı neden potaya yolladığımı anlayabilirler. Nigar hanımı potaya yollamamdaki en büyük sebep beni tehdit ettirmesidir. Hem programda alenen tehdit edip daha sonra da eşinden gelen tehdit minvalindeki mesajlar ve 'Onu evinden aldıracağım' söylemleri yüzünden potaya yolladım. Bu zamana kadar yaptığı haksızlıklar, beni sürekli zan altında bırakması ve yalan söylemesi üstüne beni alenen tehdit etmesi bu tutumu sergilememdeki en büyük sebep. Program ile hiçbir alakası olmayan eski zor günleri ajitasyon yaparak anlatması da cabası." ifadelerine yer vermişti.

Haberin Devamı

EŞİNİN ATTIĞI MESAJI PAYLAŞTI

Daha sonra Hakan, Nigar'ın kendisine attığı mesajı paylaşmıştı. O mesajda şu ifadeler yer alıyordu: Merhaba ben Nigar'ın kocasıyım. Sen benim iki tane genç kızımı ağlattın. Seni asla unutmayacağım.

YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Mesaj konusu Masterchef Türkiye'nin yeni bölümünde yeniden gündeme geldi. Nigar konuyla ilgili açıklama yaptı. Nigar yeni bölümde yaptığı açıklamada, "Yapılmış olan bir hata var. Arkadaşlarımdan da sizlerden de özür diliyorum diye kaç kere bunu söyledim. Eşim bunu izliyor tabii. Çocuklar izliyor, ağlıyor. Ağlayınca eşim sinirlenince de gece mesaj atıyor. 'Ben de seni unutmayacağım' yazıyor." dedi.

NİGAR ZORLU HAYATINI ANLATMIŞTI

Eleme adayı olmadan önce Danilo şef ile dertleşen ve hayatını anlatan Nigar şu ifadeleri kullanmıştı: Beni üzüyor bu konular. Hiç mutlu hissetmiyorum gerçekten. Ben çok tartışmayı seven bir insan değilim. Ben eşimle bile hiç tartışmadım. Böyle olmasını istemiyorum. Elimden de bir şey gelmiyor çünkü ben böyle bir insanım. Üstüne gidemiyorum olayların. Adapte olamıyorum hiçbir şeye. İnanın bana kardeşim bir kelime söyledi diye 10 senedir kardeşimi görmüyordum. İlk defa bu program sayesinde barıştım kardeşimle. Ben annemle 10 senedir konuşmuyorum. Zor şeyler yani benim için bunlar. Ben kavga edemiyorum. Benim babam alkolik bir adamdı. Bizi çok döverdi. Kavga bende çok korkunç bir şey içinde. Gerçekten bunu yenemiyorum. Çünkü çok zor büyüdük şefim. Benim babam 46 yaşında alkolden öldü. Sokaklarda yatardık. Bir şey olunca ben saklanma ihtiyacı duyuyorum.

 

Yazarlar