CaddeMasterchef Türkiye'de mavi takım büyük hezimet yaşadı! Demet Akalın'dan Muratcan'a olay yorum

Masterchef Türkiye'de mavi takım büyük hezimet yaşadı! Demet Akalın'dan Muratcan'a olay yorum

10.10.2024 - 08:23 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Mavi takımın iki kez kaybetmesinin ardından eleme adayları da peş peşe belli oldu. Masterchef izleyicisi olan Demet Akalın'dan Muratcan'a yorum gecikmedi. İşte detaylar...

Masterchef Türkiyede mavi takım büyük hezimet yaşadı Demet Akalından Muratcana olay yorum

Masterchef Türkiye'de haftanın iki dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi takım büyük bir hezimet yaşayarak 2 oyunu da kaybetti. Eleme adayları Nigar, Eda, Nevzat ve Emre oldu. Üçüncü takım oyununda ne olacak şimdiden merak konusu.

Haberin Devamı

MAVİ TAKIM YÜZLEŞME YAŞADI

Eleme adaylarının belirlenmesi sırasında mavi takım yüzleşme yaşadı. Ezgi Muratcan'a "Ben bir tabağın geçti olarak değerlendirmiyorum. O tabak Semih'in lezzetiyle geçmiş bir tabak" dedi.

Oy kullanmaya gelen Muratcan, "Aşağı inen dörtlü konusunda memnuniyetsizliğinizi lütfen dile getirin. Ben ona göre bileyim ne hata yapmışız. Neyi yanlış yaptık? Ne olmadı onu merak ediyorum sadece. Hatamızı bilelim bir oyunumuz daha var ona göre hareket edelim biz" açıklamasında bulundu.

Masterchef Türkiyede mavi takım büyük hezimet yaşadı Demet Akalından Muratcana olay yorum

DEMET AKALIN'DAN TWİTTER KULLANICISINA CEVAP

Masterchef'i izleyen ve yorumlarını sakınmayan Demet Akalın bir Twitter kullanıcısına cevap verdi. Bir kullanıcının, "Dosta korku düşmana güven veren Muratcan yine şaşırtmadı..." yazmasına cevap veren ünlü sanatçı Demet Akalın, "Yaa kopacağım çocuk resmen gün içindeki stresimi atıyor yaaa yine yenildi" dedi.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiyede mavi takım büyük hezimet yaşadı Demet Akalından Muratcana olay yorum

Eleme adayı olmasının ardından açıklama yapan Emre," Yapamadığım için potada olacağım, onun için mutluyum" ifadelerini kullandı.