CaddeMasterchef Türkiye'de 'kopya' olayı büyüyor! Yeni bölümde Hakan ve Nigar arasında gerilim

Masterchef Türkiye'de 'kopya' olayı büyüyor! Yeni bölümde Hakan ve Nigar arasında gerilim

08.10.2024 - 09:34 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde yeni haftanın takımları belli oldu. Öte yandan Masterchef Türkiye'de eleme gecesine damga vuran ve şeflerin müdahale ettiği 'kopya' olayının etkisi devam ediyor.

Masterchef Türkiyede kopya olayı büyüyor Yeni bölümde Hakan ve Nigar arasında gerilim

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar kural ihlalleri hakkında konuşmuştu. Nigar, "Potadaki olay yüzünden ben şimdiden sizlerden özür diliyorum. Okuyamadığım bir kağıdı almak ve onu gidip Beyza'ya vermek en büyük hatalardan biriydi. Zaten okuyamıyorum, niye aldım bunu sordum kendi kendime. Gözlüğüm olmadan o kadar küçük yazıları okuyamıyorum. Açtığımda bile ne olduğunu bilmediğim kağıttı, yerine koydum. Neden böyle bir şey yaptığımı bilmiyorum. Onu götürüp Beyza'ya vermem de en büyük hataydı." demişti.

Haberin Devamı

Hakan ise Nigar'a yanıt olarak, "Nigar ablanın ipiyle kuyuya inersen böyle olur Ezgi. Bana kimse dokunmasın istiyor. Oyları üstüne çekmek istemiyor. Her zaman yaptığı şey. Nigar ablanın çok kabarık defteri var. " dedi. Daha sonra örneklerle açıklama yapan Hakan, "Nevzat'ın potaya gitmesi arkada Onur'u işledi. "ifadelerini kullandı.

YENİ BÖLÜMDE GERİLİM TIRMANIYOR

Yeni bölüm fragmanında Nigar, "Bu yapılmaması gereken bir şey olabilirdi o an hiç bunu düşünemedik." dedi. Hakan ise  Nigar'a inanmadığını belirtti ve "Komik geliyor bana. Gayet de isteyerek bilinerek yapılan bir şey." açıklamasında bulundu.

"DIŞARIDA SENİNLE GÖRÜŞECEĞİM"

Nigar daha sonra Hakan'ın kendisiyle kişisel problemi olduğunu söyleyerek, "Ben bunu burada bırakmıyorum. Dışarıda seninle görüşeceğim" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Masterchef Türkiyede kopya olayı büyüyor Yeni bölümde Hakan ve Nigar arasında gerilim

MEHMET ŞEF MÜDAHALE ETTİ

Mehmet şef bu sözlere müdahale ederek 'Öyle bir şey aklınızdan bile geçirmeyin" diyerek uyardı. Nigar, Hakan'ın benimle ilgili derdini anlayacağım diyerek konuşacağını belirtti.

Masterchef'te kopya olayının yaşandığı gece Ayşe yarışmaya veda etmişti.