CaddeKirli geçmişi olan Puff Diddy hapiste delirdi! 'Beni çıkarın'

Kirli geçmişi olan Puff Diddy hapiste delirdi! 'Beni çıkarın'

09.10.2024 - 07:09 | Son Güncellenme:

ABD'de geçtiğimiz ay tutuklanan ve kirli geçmişi olan Diddy lakaplı Amerikalı yapımcı ve rapçi Sean Combs yen temyiz başvurusunda bulundu. 3 hafta önce tutuklanan Diddy serbest bırakılmak için bir şans daha elde etmeye çalışıyor. Öte yandan Diddy'nin annesi geçtiğimiz gün konuşmuş ve 'oğlum bir canavar değil' demişti.

Kirli geçmişi olan Puff Diddy hapiste delirdi Beni çıkarın

Diddy, 3 hafta önce tutuklanıp hapse atıldıktan sonra kefaletle serbest bırakılmak için bir şans daha elde etmeye çalışıyor. Diddy'nin hukuk ekibi, federal savcıların iddialarının aksine, onun kaçma riski taşımadığını savunuyor.

Haberin Devamı

SUÇSUZ OLDUĞUNU SAVUNUYOR

Diddy ayrıca haftalık uyuşturucu testlerine girmeyi kabul ettiğini söyledi. Yedi çocuk babası Diddy, bu davada kendisine yöneltilen çeşitli iddiaları ve birçok hukuk davasını reddetti ve cezai suçlamalara karşı suçsuz olduğunu savundu.

ANNESİNDEN 'OĞLUM CANAVAR DEĞİL' ÇIKIŞI

Diddy'nin annesi Janice Combs, avukatı Natlie G. Figgers aracılığıyla yaptığı açıklamada, oğluna yönelik iddialar karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve oğlunun gerçeğe göre değil, "yalanlardan yaratılan bir anlatıya göre" yargılandığını söylemişti.

Janice, "Oğlumun masumiyetini kanıtlama fırsatı bulmadan önce, sanki alenen linç edilmesine tanıklık etmek, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar dayanılmaz bir acı." açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Janice, oğlunun "onu resmettikleri gibi bir canavar olmadığını" vurgulayarak, 9 Ekim'deki bir sonraki mahkemesine giderken Diddy'nin arkasında olacağını vurgulamıştı.

Kirli geçmişi olan Puff Diddy hapiste delirdi Beni çıkarın

"DİDDY'NİN "KİRLİ GEÇMİŞİ"

Combs, "seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma, alıkoyma, kundaklama, uyuşturucu bulundurma, rüşvet ve adaleti engelleme" suçlamalarıyla 16 Eylül'de gözaltına alınmıştı.

Mahkemece 17 Eylül'de kamuoyuyla paylaşılan 14 sayfalık iddianamede, Combs'un, bazen günlerce süren, genellikle kayıt altına alınan "Freak Offs" adlı partileri çoğunlukla evlerinde düzenlediği ve bu partilere katılmaya mecbur kıldığı kişileri cinsel ilişkiye girmeye zorladığı belirtilmişti.

Combs'un, mağdurlara "nüfuzunu kullanarak kariyerlerini kontrol etmekle tehdit etme, ekonomik, psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddette bulunma" gibi yöntemlere başvurduğu belirtilen iddianamede, ünlü rapçinin evlerinde yapılan aramalarda, "uyuşturucu maddelerin" ele geçirildiği aktarılmıştı.

Kirli geçmişi olan Puff Diddy hapiste delirdi Beni çıkarın

15 yaşında sektöre yeni girdiğinde Combs ile çalışan Bieber’ın, rapçinin cinsel istismarına maruz kaldığı söyleniyor. Bieber’ın bu günlerde çok zayıflaması da yaşadığı strese bağlanıyor.

İddianamede Combs'un, tanık ve mağdurlara sessiz kalmaları veya yalancı şahitlik yapmaları için rüşvet teklif ettiği de kaydedilmişti.

Haberin Devamı

Combs, Manhattan'da çıkarıldığı federal mahkemede hakkındaki suçlamaların tamamını reddetmişti.

Suçlu bulunması halinde Combs, en az 15 yıl, en fazla da ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir.