CaddeKim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL'lik soru! Ramazan Çulha'nın cevabı...

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL'lik soru! Ramazan Çulha'nın cevabı...

06.10.2024 - 22:58 | Son Güncellenme:

Oktay Kaynarca'nın sunumuyla Kim Milyoner Olmak İster tüm hızıyla devam ediyor. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Ramazan Çulha 1 milyon TL'lik soruyu açtırmaya hak kazandı. Peki Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL'lik soruda Ramazan Çulha'nın cevabı ne oldu? İşte detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TLlik soru Ramazan Çulhanın cevabı...

ATV'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 19 yaşındaki yarışmacı Ramazan Çulha 1 milyonluk soruyu açtırmaya hak kazandı. Ramazan Çulha'nın cevabı ve 1 milyonluk soru merak edildi.

Haberin Devamı

İzleyenlerin ilgiyle takip ettiği Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru; Kur'an-ı Kerim'de hangisinin adı geçer? oldu.

Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TLlik soru Ramazan Çulhanın cevabı...

Şıklar arasında Hz. Havva, Hz. Mikail, Habil ve Kabil vardı. Ramazan Çulha'nın cevabı Hz. Havva oldu. Doğru cevap ise B Hz. Mikail'di.

Yarışmada yanlış cevabı veren Ramazan Çulha 50 bin TL alarak yarışmaya veda etti. Ramazan Çulha elendikten sonra, "İlk düşündüğün her zaman doğrudur. Pişman değilim" dedi.

Kaynarca'nın yardımıyla tekerlekli sandalyede stüdyoya gelen Çulha, hayat hikayesini şöyle anlattı: Sinopluyum bu sene üniversiteye başladım. İstanbul Üniversitesi Tarih bölümünü okuyorum. Gördüğünüz gibi engelliyim. Ama ayaklarımı falan kontrol edebiliyorum. Bacaklarımda güç yok, sadece ayakta durmakta zorlanıyorum. Bu yüzden tekerlekli sandalye kullanıyorum.

Haberin Devamı

11. soruya doğru cevap veren Çulha, 1 milyon TL ödüllü 12'nci soruyu da açtırmaya hak kazandı. Başarısını annesine adayan Çulha," Onun için katılmıştım. Annemi gururlandırdığımı düşünüyorum" ifadesini kullandı. demişti.