CaddeKanye West'in sevgilisinden zehir zemberek sözler! 'Arkamdan iş çevrildi'

Kanye West'in sevgilisinden zehir zemberek sözler! 'Arkamdan iş çevrildi'

13.10.2024 - 10:58 | Son Güncellenme:

Kanye West şimdilerde aşk hayatıyla gündemde. Boşanacağı iddia edilen ve Japonya'ya giden Kanye West'in eski sevgilisi konuştu. Kanye West'in eski sevgilisi Julia Fox, "Bu ilişkiden çok pişmanım" dedi.

Kanye Westin sevgilisinden zehir zemberek sözler Arkamdan iş çevrildi

Ünlü rapçi Kanye West, Kim Kardashian ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Boşanmalarının ardından Bianca Censori ile aşk yaşamaya başlayan West, sevgilisiyle Beverly Hills'de yapılan samimi bir törenle evlenmişti. TMZ, çiftin yaklaşık 2 yıllık evliliklerinde zorlu bir dönemden geçtiğini öğrenmişti. Çifte yakın kaynaklar çiftin birkaç hafta önce ayrıldıklarını dile getirmişti. Ayrılığın nedeni henüz bilinmezken bu kez Kanye West'in eski sevgilisinden çarpıcı açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Kanye Westin sevgilisinden zehir zemberek sözler Arkamdan iş çevrildi

ESKİ SEVGİLİSİNDEN AÇIKLAMALAR

Şimdilerde Japonya'da olduğu bilinen Kanye West'in bu kez başı eski sevgilisiyle dertte. 2022 yılında aşk yaşamaya başladığı Kanye West ile ilişkisi sadece bir buçuk ay süren Julia Fox, son röportajında ilişkiyle ilgili pişmanlığını açıkladı.

Bu ilişki sonrası popülerliği artan ünlü isim, The Times'a verdiği röportajda "Bu ilişkiden çok pişmanım" dedi.

Kanye Westin sevgilisinden zehir zemberek sözler Arkamdan iş çevrildi

"BANA BİR ÖMÜR YETECEK KADARDI"

"Nefret ediyorum! Sadece birkaç haftaydı ama bana bir ömür yetecek kadardı," diye devam eden Julia Fox, "Kimsenin kız arkadaşı olarak bilinmek istemiyorum." açıklamalarında bulundu.

İtalyan-Amerikalı oyuncu Fox, sözlerini "Bunun kamuoyuna duyurulması benim fikrim değildi. Aslında, 'Bekleyelim' dedim ve sonra arkamdan iş çevrildi. Çok kısa bir süre sonra piyon olarak kullanıldığımı fark ettim" diye sürdürdü.