Cadde‘İstanbul’a dönmek artık daha zor’

‘İstanbul’a dönmek artık daha zor’

15.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bursa İznik’teki köy evini yenileyen Burcu Kara, “Bu sene İstanbul’a geri dönmek benim için gerçekten çok zor oldu” dedi.

‘İstanbul’a dönmek artık daha zor’

Burcu Kara, doğup büyüdüğü Bursa İznik’teki köy evini yeniledi. Yapımcı Fırat Parlak’la evli olan ve iki çocuğu bulunan oyuncu, “Bu sene İstanbul’a geri dönmek benim için gerçekten çok zor oldu. Ülkenin gündemi, buradaki kaos ve sürekli bizi yıpratan olaylar. Köyde ise her şey çok basit ve sade. Kimse seni ne giydiğinle, ne yaptığınla yargılamıyor. İlerleyen yaşla birlikte insanın tahammül sınırları azalıyor. Hele bir de çocuk olunca, daha güvenli ve huzurlu ortamlara ihtiyaç duyuyorsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

Geçirdiği ciddi ameliyatla sağlığına kavuşan Kara, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Oyuncu, “Uzun zamandır korkumdan ihmal ettiğim, ama büyüyen bir tümör vardı. Çok karamsar bir tablo çizilmişti. Ama şükürler olsun, üçüncü patolojiden sonra her şeyin temiz olduğuna karar verildi. Şimdi geriye dönüp baktığımda, hayatta yaşadığım tüm dertleri bir sembol haline getirip, onlardan kurtulduğumu hissediyorum” dedi. Kadın cinayetleriyle ilgili Kara, “Adalet sistemi daha katı ve takipçi olmalı” ifadelerini kullandı.