Cadde‘Güzel Aşklar Diyarı’ gelişimimi destekliyor’

‘Güzel Aşklar Diyarı’ gelişimimi destekliyor’

03.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Özgü Kaya, ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisi hakkında konuştu. Oyuncu, “Bu güçlü kadronun bir parçası olmak, oyuncu olarak gelişimimi destekliyor” dedi

‘Güzel Aşklar Diyarı’ gelişimimi destekliyor’

Kanal D’de ekrana gelen ‘Güzel Aşklar Diyarı’nda Deniz karakterine hayat veren Özgü Kaya, projeden ilham aldığını söyledi. MAG dergisine kapak olan oyuncu, “Yapımın çekimleri oldukça heyecan verici ve keyifli bir süreç. Mahsun Kırmızıgül, duygusal derinliklere ve karakterlerin içsel çatışmalarına büyük önem veren bir yönetmen. Oyuncu büyüklerimin, arkadaşlarımın her biri kendi alanında tecrübeli ve başarılı, onların yanında olmak bana ilham veriyor. Bu güçlü kadronun bir parçası olmak, oyuncu olarak gelişimimi destekliyor ve sette muazzam bir sinerji yaratıyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Güzel Aşklar Diyarı’ gelişimimi destekliyor’

Projenin Kapadokya’da çekilmesine Kaya, “Çok etkileyici! O mistik atmosfer, performansımı derinleştirmeme sebep oluyor istemsizce. Bu doğal güzellik, dizinin ruhuna büyük katkı sağlıyor” diye konuştu. Oyuncu, “Kendi kariyerinizde güzellik standartlarına karşı nasıl bir tutum benimsiyorsunuz?” sorusuna, “Kariyerimde önceliğimi her zaman yetenek, disiplin ve karakterin gücüne veriyorum. Güzelliğin tek bir kalıba sığdırılamayacağını ve her bireyin kendine özgü bir çekiciliği olduğunu düşünüyorum” yanıtını verdi. ‘Güzel Aşklar Diyarı’, pazartesi akşamları Kanal D’de yayınlanıyor.

Kaya, “Yaşam felsefemi, ‘Her anı en iyi şekilde değerlendirmek ve sürekli kendimi geliştirmek üzerine kurulu’ olarak tanımlayabilirim” ifadelerini kullandı.