CaddeGülçin Ergül 3 yıl önce büyük kaza yaşamıştı! 'Hayatta kalmam aslında bir mucizeydi'

Gülçin Ergül 3 yıl önce büyük kaza yaşamıştı! 'Hayatta kalmam aslında bir mucizeydi'

01.10.2024 - 13:39 | Son Güncellenme:

3 yıl önce Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, yaşadığı zor durumları anlattı.

Gülçin Ergül 3 yıl önce büyük kaza yaşamıştı Hayatta kalmam aslında bir mucizeydi

2021 yılında, İstanbul-İzmir yolunun Susurluk ilçesi mevkiinde Erdal Şeyda Lafçı yönetimindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp aynı yöne giden TIR'a arkadan çarpmıştı. Otomobil savrulup bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirirken; sevgilisi Gülçin Ergül yaralanmıştı.

Haberin Devamı

Gülçin Ergül 3 yıl önce büyük kaza yaşamıştı Hayatta kalmam aslında bir mucizeydi

Gülçin Ergül, ölümden döndüğü kaza sonrası büyük bir acı yaşamış ve zor günler geçirmişti. Ergül, kaza hakkında konuştu.

HAYATTA KALMAM MUCİZEYDİ

Jürisi olduğu "Big 5 Türkiye" yarışmasındaki röportajında konuşan Gülçin Ergül, "Hayatımda herkesin misyonları olduğuna inanıyorum ve çok büyük acı verici olaylar yaşamış bulunuyorum ama hayatta kalmam aslında bir mucizeydi. Belki de bazı insanların hayatına dokunmam gerektiği için hayattayım" açıklamasını yaptı.

Kaza anını anlatan Ergül, “İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Erdal bana eşlik ediyordu. Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söylemişti. Hep onları düşünüyordum. O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim” ifadelerini kullanmıştı.