CaddeGökçe Bahadır’dan eşine romantik kutlama! Pasta üflerken saçları alev aldı

Gökçe Bahadır’dan eşine romantik kutlama! Pasta üflerken saçları alev aldı

16.10.2024 - 07:30 | Son Güncellenme:

Son olarak Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde Selahattin Paşalı ile başrolleri paylaşan Gökçe Bahadır, eşi Emir Ersoy'un doğum günü partisinde talihsiz bir kaza yaşadı.

Kanal D ekranlarının efsane dizilerinden 'Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı 'Törpü Yeliz' karakterinin ardından 'Yaprak Dökümü'nün 'Leyla'sı olarak izleyici karşısına çıkan Gökçe Bahadır, 2022 yılında Sezen Aksu'nun proje albümünde birlikte çalışıp aşk yaşamaya başladığı müzisyen Emir Ersoy ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Sevilen çiftin, İzmir Alaçatı'da yakın aile ve arkadaşları arasında gerçekleştirdikleri tören çok konuşulmuştu.

85 BİN TL'LİK GELİNLİK

Gökçe Bahadır, nikahında Züleyha Kuru imzalı askısız bir gelinlik tercih etmişti. Kuru, Gökçe Bahadır'ın gelinliğinin 85 bin TL olduğunu açıklamıştı.

 "ARTIK NE İSTEDİĞİMİ BİLİYORUM"

Mutlu bir evliliği olan Gökçe Bahadır, sosyal medya hesabından eşinin doğum gününü kutladı. Ünlü isim 47 yaşına giren eşi ile yaptığı paylaşıma: 'Artık ne istediğimi biliyorum dediğim anda mı karşıma çıktın yoksa sen geldin diye mi öyle hissediyorum? Sebebi her neyse seni karşıma çıkaran her şeye teşekkür ederim İyi ki doğdun sevgilim' notunu düştü.

Gökçe Bahadır’dan eşine romantik kutlama Pasta üflerken saçları alev aldı

SAÇLARI YANDI

Gökçe Bahadır eşi için düzenlediği organizasyonda talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü isim, eşinin doğum günü partisinde pastanın mumlarını üflerken saçları alev aldı. Büyük bir kazayı ucuz atlatan Bahadır, durumu son anda fark etti.

Haberin Devamı

Gökçe Bahadır’dan eşine romantik kutlama Pasta üflerken saçları alev aldı