02.10.2024 - 17:10 | Son Güncellenme:
Masterchef Türkiye'nin ekrana gelen son bölümünde kırmızı ve mavi takım kıyasıya mücadele etmişti. Şefler yarışmacılardan ilk turda düello şeklinde künefe yapmasını istemişti. İkinci turda ısıtıcı kullanmadan yemek çıkarmaları istenmişti.
Haftanın ilk oyununu kazanan takım mavi oldu. Kırmızı takım daha sonra dokunulmazlık için mücadele etti. Dokunulmazlık oyununu mücadele sonrası Beyza kazandı. Haftanın ilk eleme adayları da Muratcan ve Nevzat oldu.
Beyza dokunulmazlık galibiyetini Instagram hesabından paylaştı. Beyza paylaşımına 'İkinci dokunulmazlığımız' notunu düştü.
Beyza'nın paylaşımının ardından başta yarışmacılar olmak üzere birçok kullanıcı yorum yaptı. Yorum yapanlardan birisi de Onur'du. Onur yaptığı yorumda, 'Dokunulmazlık avcısı' yazdı.
Daha sonra birçok kullanıcı Onur'a yanıt verdi. Bir kullanıcı ise "'Torpil avcısı' diyoruz ona." yazdı. Onur'un cevabı ise gecikmedi.
Onur, 'Torpil avcısı' diyen kullanıcıya 'Salça, muhammaranın araştırmasını yapar mısınız lütfen' dedi. Bu yorumu yazan Onur dakikalar sonra cevabını kaldırdı.