CaddeFiliz Akın'dan sevindiren haber geldi! 'Herkese merhaba'

Filiz Akın'dan sevindiren haber geldi! 'Herkese merhaba'

23.10.2024 - 16:24 | Son Güncellenme:

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncunun geçtiğimiz haftalarda hastane odasından yürek burkan bir görüntüsü ortaya çıkmıştı. Akın'dan sevindiren haber geldi.

Filiz Akından sevindiren haber geldi Herkese merhaba

Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalandığı öğrenmişti. İkinci evrede olduğu ortaya çıkan hastalığa meydan okuyan oyuncu, tedaviler sonucu kanseri yenmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

"Çok agresif bir tedavi gördüm" diyen Yeşilçam efsanesi, 2022 ve 2023'te ise sol kulağının üst tarafındaki kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle art arda operasyonlar geçirmek zorunda kalmıştı.

TEKRAR HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Filiz Akın'ın geçtiğimiz haftalarda tekrar hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. Bodrum'da tedavi gördüğü hastane odasından paylaşım yapan Akın'a sevenlerinden 'Geçmiş olsun' mesajları yağmıştı.

MÜJDELİ HABER GELDİ!

81 yaşındaki Akın, hastanede gördüğü tedavinin ardından taburcu olup, evine geri döndü. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Herkese merhaba' diyerek taburcu olduğunu duyurdu.

Filiz Akından sevindiren haber geldi Herkese merhaba