CaddeEda Ece'den kızı Mina İpek ile paylaşım! 'Annemle oyun saati'

Eda Ece'den kızı Mina İpek ile paylaşım! 'Annemle oyun saati'

27.09.2024 - 11:08 | Son Güncellenme:

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran 2023'te evlenen Eda Ece, geçtiğimiz aylarda kızı Mina İpek'i dünyaya getirmişti. Ünlü oyuncu, sosyal medyada kızının oyun oynadığı anları paylaştı.

Eda Eceden kızı Mina İpek ile paylaşım Annemle oyun saati

Oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da dikkat çeken Eda Ece, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

Ece, kısa bir süre sonra hamilelik haberini duyurmuştu. Ünlü isim, bebeğin cinsiyeti ile ilgili, "Gizli gizli kız istiyordum. Buğra hep 'Fark etmez, sağlıklı doğsun da' diyordu" ifadelerini kullanmıştı.

"SABIRSIZ KIZIM ANİDEN DOĞDU"

Güzel oyuncu, 4 Nisan'da kızını kucağına almıştı. Doğumun ardından sosyal medyada paylaşım yapan Ece, "Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan, soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz" notunu yazmıştı.

YENİ KARELER

Eda Ece, kızının yüzünü hâlâ sır gibi saklasa da sık sık sosyal medya hesabından Mina İpek ile keyifli anlarını sevenlerinin beğenisine sunuyor. Ünlü oyuncudan kızıyla yeni kareler geldi.

Haberin Devamı

Eda Eceden kızı Mina İpek ile paylaşım Annemle oyun saati

OYUN SAATİ

Anne olmanın heyecanını keyfini süren Ece, sosyal medya hesabından kızı ile oyun oynadıkları anı "Anneyle oyun saati" notuyla paylaştı. Ünlü isim, ardından kızıyla birlikte yürüyüşe çıktığı anları yayınladı.

Eda Eceden kızı Mina İpek ile paylaşım Annemle oyun saati