CaddeCansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti! 'Risk almak aşktır'

Cansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti! 'Risk almak aşktır'

07.10.2024 - 14:56 | Son Güncellenme:

2018 yılında Erkan Kolçak Köstendil ile evlenen ünlü oyuncu Cansu Tosun doğduğu topraklara geri döndü. Oğluyla gittiği Almanya'dan paylaşım yapan Cansu Tosun binlerce beğeni aldı.

Cansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti Risk almak aşktır

Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ile Cansu Tosun, oğulları Marsel ile tatilini Çeşme'de geçirmişti. çiftin keyifli anları kameralara yansımıştı. Oğlu için yardımcı tutmadığını söyleyen Tosun; "Bizim anneler bakıyor. Zaten Marsel okula başladı. Erkan ile iyi paslaşıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Oğlu Marsel ile Almanya Nürnberg'e bir günlük tatile giden Cansu Tosun peş peşe paylaşımlarda bulundu. 'Ne zaman oraya gitsem 16 yıl önceki Cansu’yu hatırlıyorum.' diyen ünlü oyuncu şu ifadelere yer verdi:

İlk yirmi yılım Nürnberg’de saklı. Ne zaman oraya gitsem 16 yıl önceki Cansu’yu hatırlıyorum. Nasıl hayatımın yönünü değiştirdiğimi, hiçbir saniye bile tereddüt etmeden sadece o inancın getirdiği güce tutunup hiç kimseyi tanımadığım ve hiç bilmediğim İstanbul'a gelen Cansu’yu hatırlıyorum. Risk almak aşktır. Şimdi oğlum Marsel ile çocukluğumu hatırlamak anmak ona anlatmak...

Cansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti Risk almak aşktır

Cansu Tosun oğluyla doğduğu topraklara gitti Risk almak aşktır

36 yaşındaki oyuncu Nürnberg, Almanya doğumlu.