CaddeArzu Sabancı, torunu Alara'yı öpücüklere boğdu!

Arzu Sabancı, torunu Alara'yı öpücüklere boğdu!

03.10.2024 - 10:04 | Son Güncellenme:

Arzu Sabancı, eylül ayına özel bir fotoğraf serisi yayınladı. Sosyetenin gözde ismi, torunu Alara ile olan pozları da paylaşmayı ihmal etmedi. Sabancı, torununu öpücüklere boğdu.

Arzu Sabancı, torunu Alarayı öpücüklere boğdu

2021'de nikâh masasına oturan Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Sabancı'dan müjdeli haber gelmişti. İkili, 15 Ağustos'ta ilk kez anne ve baba olmuştu. Çift, dünyaya gelen bebeklerine 'Arzu Alara' adını vermişti.

Haberin Devamı

'Arzu Alara' ismiyle ilgili duygularını dile getiren Arzu Sabancı, "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı, babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

 "EYLÜL AYINDAN HATIRALAR"

Arzu Sabancı şimdi gittikçe büyüyen torunu ile yeni pozlar verdi. Sabancı Instagram hesabından paylaştığı karelere "Eylül ayından hatıralar" notunu düştü.

Arzu Sabancı, torunu Alarayı öpücüklere boğdu

BEĞENİ YAĞDI

Sabancı'nın torunu Arzu Alara'nın yüzünü göstermediği de dikkati çekti. Sosyetik isme sevenlerinden, 37 bin beğeni ve 300'den fazla iltifat dolu yorum geldi.

Arzu Sabancı, torunu Alarayı öpücüklere boğdu