CaddeBuse Varol'un hayali yarım kaldı! 'Kayıt yaptıramadım'

Buse Varol'un hayali yarım kaldı! 'Kayıt yaptıramadım'

27.09.2024 - 15:04 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Alişan, eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Varol'un üniversite sınavını kazandığını duyurmuştu. Ancak 34 yaşındaki oyuncunun hayali yarım kaldı. Buse Varol, dikkat çeken kararının nedenini açıkladı.

'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Burak'a kavuşan ikili, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı.

Haberin Devamı

Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Buse Varol, geçtiğimiz ay üniversiteyi kazanmıştı. Alişan, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile eşinin psikoloji öğrenimi göreceğini duyurmuştu.

"PARAYA PARA DEMEZ"

Eşinin evlerinin bahçesinde telefonla konuşurken sevinçten yerinde duramadığı anların görüntüsünü yayımlayan Alişan, "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi psikoloji. Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" ifadelerini kullanmıştı.

"DEVAM ZORUNLULUĞU VAR"

Buse Varol'un hayalinin yarım kaldığı ortaya çıktı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren oyuncu, "Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı