CaddeAlişan'dan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi! 'İyi bir damat mıyım?'

Alişan'dan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi! 'İyi bir damat mıyım?'

19.09.2024 - 11:52 | Son Güncellenme:

Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı programda sürpriz bir olay yaşandı. Gelin ve kayınvalideler arasındaki ilişkilerin konu edildiği dakikalarda ünlü şarkıcının kayınvalidesi Birsen Özgan, canlı yayına telefonla bağlandı. İkili arasındaki diyalog dikkat çekti.

Alişandan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi İyi bir damat mıyım

Oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan, 2018'de nikâh masasına oturmuştu. Bir yıl sonra oğulları Burak'ın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunyaşayan çift, 2021'de kızları Eliz'i kucakarına almıştı.

Haberin Devamı

48 yaşındaki şarkıcının TRT 1'de sunuculuğunu yaptığı programda, Alişan ile kayınvalidesi Birsen Özgan arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Ünlü sanatçıyı öz oğlu gibi gördüğünü söyleyen Özgan, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Alişandan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi İyi bir damat mıyım

"SANKİ SENİ BEN DOĞURMUŞUM"

Birsen Özgan, damadı ile kafalarının uyuştuğunu ve çok iyi anlaştıklarını söyledi. İşte canlı yayında ekranlara gelen o konuşma...

Alişan: Damadınla aran nasıl?
Birsen Özgan: Çok iyi.
Alişan: İyi bir damat mıyım?
Birsen Özgan: Evet, çok iyi bir damatsın. Damat bile diyemem, bunu her yerde de söylüyorum; seni ben doğurmuşum gibi. Belki seninle çok yakın karakter olduğumuz için. Evlat gözüyle görüyorum seni.

Alişandan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi İyi bir damat mıyım

"KAYINVALİDELİK YAPMADIM"

Alişan: Peki beğenmediğin bir huyum var mı?
Birsen Özgan: İnsanın kendi evlatlarıyla da arasında illa ki sorunlar olabiliyor. Tabii ki olsa zaten sana söylüyorum. Sen de bugüne kadar asla bana yanlış bir cevap vermedin. Ben de sana kayınvalidelik yapmadım. Alma-verme dengesi diyelim, aramızda bu çok sağlam. Allah razı olsun.
Alişan: Beni şu an çok duygulandırdın.

Alişandan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi İyi bir damat mıyım