CaddeAhu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye geliyor! 'İnatla otopsiye almadılar'

Ahu Tuğba'nın cenazesi Türkiye'ye geliyor! 'İnatla otopsiye almadılar'

26.09.2024 - 20:02 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, 1 Eylül'de Amerika'da hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun otopsi süreci bitmediği için cenazesi Türkiye'ye gelemiyor. Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin Kanal D habere konuştu. Ölümünün şüpheli görüldüğü için otopsi istendiğini açıkladı. İşte detaylar...

Bir dönemin efsane ismi Ahu Tuğba, 1 Eylül’de ABD'de hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için gereken yasal prosedürler tamamlandı. Ahu Tuğba'nın cenaze namazı, kızı Anjelik’in isteği üzerine Teşvikiye Camii'nde kılınacak.

Haberin Devamı

Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'in Kanal D habere yaptığı açıklamalar şu şekilde: Adam inatla otopsiye almadı. Hatta bekledi çünkü inat etti. Ben göreceğim annemi niçin vefat etmiş? Çünkü ben anneciğimi kaldırdığım zaman sağ gözü biraz kötüydü. Yastığında bir miktar kan vardı. Ağzından mı geldi, yoksa gözünden mi geldi?

Ahu Tuğbanın cenazesi Türkiyeye geliyor İnatla otopsiye almadılar

SON ANLARINI ANLATTI

Dua etti, "Allah'da sana koşsun yavrum" dedi. "Allah önüne çıkarsın" sonra "Ben ilgi istiyorum" dedi. "Çok ilgi istiyorum" dedi. İki yaşında bebek gibi, uykum bastırdı alnını öptüm.

Ahu Tuğbanın cenazesi Türkiyeye geliyor İnatla otopsiye almadılar

Annemin bir solüsyon cihazı vardı ve bu bölgenin müfettişi yani onun otopsisinin emrini veren müfettiş bize "Ölüm raporu getirin doktordan" diye inat etti.

Ahu Tuğbanın cenazesi Türkiyeye geliyor İnatla otopsiye almadılar

Müfettişin inadı ve kişisel egosu yüzünden üst birimlere şikayet etmek zorunda kaldım. Ölüm anında polisler geldi, incelemeyi yaptılar. Herhangi şüpheli bir durum bulamadılar. Bana 'Hasta mıydı?' diyip üstünü kapamaya çalışıyorlar. Hastaydı ama konuşuyordu benimle. Sağ gözü biraz kanlıydı yastıkta da bir kan vardı. Ben şüphe ettim evladı olarak.

Haberin Devamı

Ahu Tuğbanın cenazesi Türkiyeye geliyor İnatla otopsiye almadılar

Şöyle bir kanun varmış Florida'da; Bir hastalığınız var ise bir cihaz kullanıyorsanız evde, eğer ki o cihaz oksijen cihazıysa solunum yoluna bağlı olarak bir ölüm olarak gerçekleşiyor. Çok şaibeli bir ölüm dendi. Ben zorladım otopsiyi.

Cuma akşam üstü orada olacağız. Hafta sonu bekleniyor ama cenaze tarihi kesin değil.