CaddeKanserle mücadele eden Tanyeli ameliyat oldu! Hastanede duygusal anlar yaşadı

Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyat oldu! Hastanede duygusal anlar yaşadı

26.09.2024 - 13:52 | Son Güncellenme:

1.5 yıldır kanserle mücadele eden Tanyeli, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla ameliyat olduğunu duyurdu. Ameliyathaneye götürülürken çektiği videoda duygusal anlar yaşayan Tanyeli, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Geçtiğimiz sene haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan ve tedavisi devam eden Tanyeli (53), bu süreçte birçok kez operasyon geçirmişti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, bir kez daha ameliyata alındığını 104 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyat oldu Hastanede duygusal anlar yaşadı

DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Sosyal medya sayfasının hikayeler bölümünden sedyeyle ameliyathaneye götürüldüğü anları yayınlayan Tanyeli, duygusal anlar yaşadı.

Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyat oldu Hastanede duygusal anlar yaşadı

Ben hazırım, gidiyorum. Çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah, sağlıklı sıhhatli, bu minik operasyondan da başarıyla çıkacağıma inanıyorum. Çünkü doktorlarımıza çok güveniyorum.

Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyat oldu Hastanede duygusal anlar yaşadı

Bodrum'da yer alan özel bir hastanede ameliyat olan ünlü isim, videonun sonunda gözyaşlarını tutamadı.

Kanserle mücadele eden Tanyeli ameliyat oldu Hastanede duygusal anlar yaşadı

"EŞİME KENDİ HAYATINI KUR DEDİM"

Öte yandan geçtiğimiz temmuz ayında eşi İlker Sünnili ile birlikte birlikte Beyoğlu'ndaki bir otelde evliliğinin 11'inci yılını kutlayan Tanyeli, hastalık sürecinde hep birlikte olduğu ve asla kendisini yalnız bırakmadığı eşi İlker Sünnili'den övgüyle bahsetmişti:

Bizim için çok güzel bir gün. Çok zorlu bir mücadeleden geçiyoruz 1.5 yıldır. Ben ona iki veya üç kere 'git' dedim. Çünkü bu süreç, yaşayan için çok zor. Hayatımda ilk defa kendimi düşünür oldum, çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Bu süreci yaşayan kadar yaşayanın yanında olmak da çok ama çok ağır bir süreç. Katlanmak çok zor çünkü, fiziksel olarak değişiyoruz ve bazen ruh hali olarak değişiklikler yaşıyoruz. Bu süreçte bir kaç kez eşime dedim ki 'git kendine bak, kendi hayatını kur.' Ben kendime katlanamıyorum başkasının bana katlanması daha zor. Ama gitmedi, o eski eşini de kanserden kaybetti. Çok talihsiz bir adam bu süreci benimle de yaşıyor ama yine de bırakmadı beni. Gitmedi bir yere. Onun için çok zor. Ama ben güçlüyüm, Allah'ın izniyle atlatacağım.