Cadde'18 kilo altınım var' demişti! Kobra Murat 4 katlı apartman yaptırdı

'18 kilo altınım var' demişti! Kobra Murat 4 katlı apartman yaptırdı

02.10.2024 - 09:12 | Son Güncellenme:

"18 kilo altınım var" açıklamasıyla uzun süre gündemde kalan 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, katıldığı yayında yaptırdığı 4 katlı binayı gösterdi. Ünlü isim, bir kat daha çıkmak istediğini söyledi.

18 kilo altınım var demişti Kobra Murat 4 katlı apartman yaptırdı

Farklı tarzı, kendine has eğlenceli kişiliği ile dikkat çeken Roman müziğinin tanınan simalarından 'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, katıldığı bir programda '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demişti.

Haberin Devamı

Söylediklerinin yanlış anlaşıldığını belirten Kobra Murat, gerçek mal varlığını açıklamış olsa da, o sözleriyle hafızalara kazınmıştı.

Servetiyle sık sık gündeme gelen ve altın düşkünlüğüyle bilinen Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler, birikimini gayrimenkule yatırdı.

Daha önceki açıklamalarında kazandığı paralar ile direkt kuyumcuya giderek altın aldığını söyleyen ünlü isim, varını yoğunu ortaya koyup 4 katlı bir bina yaptırdı.

"JAKUZİ DE VAR"

Aramızda Kalmasın'a katılan Kobra Murat şu ifadeleri kullandı:

Bu üst katta belediye izin vermiyor teras yapacağız... Yani bir çatı koydular buradan Fatih Belediyesi'ne sesleniyorum Kobra Murat'ın şu katını birazcık çatısını yükseltelim de çoluğum çocuğumla oturalım. Hatta sokağın adı da Kobra Murat sokağı olsun. Galata Kulesi bile gözüküyor. Burası İstanbul'un fethedildiği yere 500 metre, temelini de kim atmış dedem. Çatımızı yükseltelim başkanım. Bu bitmemiş hali bitince göreceksiniz. Her katta tuvalet var jakuzi de koydum.

18 kilo altınım var demişti Kobra Murat 4 katlı apartman yaptırdı

"MÜTEAHHİT DOLANDIRDI"

'Çok para harcadım' diyen Kobra Murat, üstüne bir de dolandırıldığını açıkladı. Ünlü isim: 'Alt katta terzilik yapacağım. Eve dünya param gitti. Bir de müteahhit dolandırdı.' dedi.

Haberin Devamı

18 kilo altınım var demişti Kobra Murat 4 katlı apartman yaptırdı