Kültür SanatRussel Crowe'un Nuh Filmi 3 Ülkede Yasaklandı!

Russel Crowe'un Nuh Filmi 3 Ülkede Yasaklandı!

10.03.2014 - 11:39 | Son Güncellenme:

Türkiye'de 3 Nisan'da vizyona girmesi planlanan ve başrolünde son haftalarda Türkiye'de Gelibolu ile ilgili yeni bir film çeken Russel Crowe'un oynadığı Noah (Nuh: Büyük Tufan) filmi üç Ortadoğu ülkesinde yasaklandı.

Russel Croweun Nuh Filmi 3 Ülkede Yasaklandı

El Arabiya'nın haberine göre, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Bahreyn, İslami inançlara aykırı olarak Kuran'da adı geçen peygamberlerin yüzünü gösterdiği gerekçesiyle filmin gösterimini yasakladı.

Haberin Devamı

Mısır'daki El Ezher Üniversitesi geçen hafta yayınladığı bir fetvayla filmin İslam'a aykırı unsurlar taşıdığını ileri sürmüştü. Üç ülkenin ardından Mısır, Ürdün ve Kuveyt'in de filmin gösterimini yasaklaması bekleniyor.

Fragmanları Türkiye'deki sinemalarda şimdiden gösterime giren filmde halen İstanbul'da yeni film çekimi çalışmalarını sürdüren Russell Crowe'un yanı sıra Anthony Hopkins ve Emma Watson gibi diğer ünlü oyuncular rol alıyor.

İŞTE OLAY FİLMİN FRAGMANI

KEŞFETYENİ
Karsu anne oldu! Eşinin bebeğiyle ilk karesini paylaştı
Karsu anne oldu! Eşinin bebeğiyle ilk karesini paylaştı

Cadde | 23.04.2025 - 12:48

Ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, dört gözle beklediği ilk bebeğine kavuştu. Şarkıcı, eşi Mike Schrama ile oğlunun birlikte yer aldığı ilk fotoğrafını sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Yazarlar